facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erwin van Dijck Videoproducties

Info

Ben je op zoek naar een goede videomaker met ervaring? Een cameraman of editor?
Dan help ik je graag met de productie van je volgende film: van het maken van een creatief script, de opnames t/m de montage.

Geschiedenis

Als onafhankelijk videomaker help ik bedrijven en instellingen bij het maken van mooie videoproducties. Van script tot camera, opname en montage. Gespecialiseerd in bedrijfsfilms, webvideos, promo's, impressievideo's, reportages en mooie moodfilms.
Owner/operator met SONY camera's, RONIN Stabiliser, DJI Drone, Final Cut Pro X etc...



"Zelfstandig videomaker. Gespecialiseerd in corporate videoproducties, social media video, bedrijfsvideo's en visuele content creatie. Op zoek naar een goede videomaker om prettig mee samen te werken? Ik help je graag!"
Adres: Carolineburg 64, 2135CV Hoofddorp
Telefoonnummer: +31654231332
Stad: Hoofddorp
Route: Carolineburg 64
Postcode: 2135CV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gendro TV Gendro TV 1 km
Kala Media Kala Media 1 km Motion graphics, 3D animations and corporate video's. Besides this, we can design you...
MeerRadio & MeerTelevisie MeerRadio & MeerTelevisie 2 km MeerRadio geeft u dagelijks een gezonde dosis muziek en nieuws vanuit het centrum van...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid