facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erve Haardenspecialist A

Adres: Kinkerstraat 23 , Amsterdam 1053 DC, NL
Telefoonnummer: 020 616 9807
Stad: Amsterdam
Route: Kinkerstraat 23
Postcode: 1053 DC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loodgietersbedrijf Tervoort M M Loodgietersbedrijf Tervoort M M 207 meter Aardige vent en levert opzich goed werk alleen heel erg slecht bereikbaar. Je moet me...
Zantinge BV Zantinge BV 404 meter Goede loodgieter, goede materialen , goed advies
Koning Koning 420 meter Mooie zaal feest top georganiseerd geslaagde dag en genoten bedankt allemaal ‼
Loodgietersbedrijf Lantsink & Koning Loodgietersbedrijf Lantsink & Koning 420 meter Snelle en vakkundige service!
Bout Bout 517 meter
Copini Loodgieter Copini Loodgieter 547 meter
1739 1739 774 meter
G.J. de Koning & Zoon G.J. de Koning & Zoon 774 meter "Sinds 1739 is G.J. de Koning en Zoon een bekende loodgieter te Amsterdam. Doord...
Jaspers-Alectric Installatietechniek Jaspers-Alectric Installatietechniek 854 meter Onze ervaring met Jaspers-Ebbers is heel goed. Vakmensen die nog oog hebben voor hun ...
Dekeukeleire Installateurs Dekeukeleire Installateurs 961 meter Rob de loodgieter een ervaren en kundige vakman, zeker aan te bevelen!
F.B. Bartling F.B. Bartling 971 meter
Bartling Bartling 971 meter
Recensies
Expert met hart voor zijn vak. Ik heb bij hem twee antieke kachels gekocht in 2006 die hij toen ook is komen installeren. Allemaal perfect. De kachels hebben het altijd goed gedaan en zijn nog steeds in prima staat en zijn een parel voor mijn antieke huis.
Harrie verkocht aan mij een prachtige en door hem prachtig gerestaureerde Chappee 8007. Een paar weken later, in december 2017, kwam hij 'm installeren. Inmiddels staat het ding al een halve winter heerlijk te knetteren. Vakman + een heleboel liefde voor het vak. Het was plezier om met hem te handelen. *op de foto is het Harrie die een foto maakt van zijn eigen werk.
Vroeg om advies voor aansluiting van mijn gaskachel en kreeg twee 45' graden pijpjes mee die in elkaar schoven en een verloop hadden van 10cm, waarbij het advies was om de buizen dan schuin aan te sluiten waardoor de kachel niet mooi recht voor de schoorsteen zou passen. Ook de aansluiting bleek qua diameter niet goed passend. Toen ik bij een andere winkel ging kijken voor een betere oplossing hoorde ik dat pijp die ik van Harrie van Gennip Antique Stoves te hebben gekregen voor een houtkachel was, terwijl ik een gaskachel heb. Advies was dus niet OK dat ik kreeg geen passend verloop, niet mooi recht voor de schoorsteen en voor het een houtkachel ipv gaskachel. De showroom ziet er wel likkebaardend mooi uit, overigens, hele mooie oude kachels, en een heleboel. Toch maar 2 sterren ivm het verkeerde advies showroom 5 sterren.
Een fantastische winkel als je op zoek bent naar een hout-kachel. Hier heb je een uitgebreide keuze en een vakman, die van fikkie stoken houd. Ik was hier met een excursie oude ambachten in de Pijp. Maar als ik een houtkachel wil kopen ga ik hier zeker naar terug. Wat een hartverwarmende winkel. Super top !
Wil je fikkie stoken in je slaapkamer? Deze man zorgt ervoor dat je rustig kan gaan slapen. Vakman! Erg fijn
Hele leuke winkel met kennis van zaken. Helaas niet de juiste kachel gevonden.
Harrie heeft echt liefde voor zijn vak, neemt de tijd voor je en geeft deskundig advies.
Vertaald door Google Echt een geweldige ervaring met Harrie! Als ik ooit weer een antieke kachel nodig heb, kom ik zeker bij hem terug. Origineel Really great experience with Harrie! Would definitly get back to him if i ever need an antique stove again.
Vertaald door Google Beste plek voor houtkachels ooit! Hij zal u ook vriendelijk adviseren en helpen om naar het buitenland te verzenden !! Origineel Best place for wood burners ever! He will also kindly advice and help you to ship abroad!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid