facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERS Juniors

ERS Juniors

Geschiedenis

Thanks to our supporters:

We are extremely grateful to Fiagon for funding the junior prizes at the ERS congress in Stockholm.

We also are grateful to Storz for their support at the 3rd European ORL-HNS Congress in Prague.

Thieme kindly supported us at the 3rd European ORL-HNS Congress in Prague with vouchers for the best presentations.

We are thankful that Neuroth is supporter of ERS Juniors. We acknowledge that Neuroth funded the prizes for best presentations at the 3rd European ORL-HNS Congress in Prague.



"Bij The Junior's - Food Market in Amsterdam ben je op het juiste adres voor jouw Amerikaanse, Britse, Mexicaanse, Japanse en Australische snoep, koek, chips, drinken, cake mixen, cereals en sauzen. Kom gerust langs in onze winkel op de Ferdinand Bolstraat 31 of kijk rustig rond op onze webshop. Vragen? Mail naar [email protected] of kom langs!"
Adres: Meibergdreef 9, 1105AZ Amsterdam
Stad: Amsterdam
Route: Meibergdreef 9
Postcode: 1105AZ


Recensies
Wat is dit een ongelooflijk slechte winkel zeg! Ze geven mij gewoon mijn geld niet terug! Ik heb eind november een grote online bestelling gedaan. Er kwam een verkeerde order binnen. Kan gebeuren. Ze vroegen me het pakket terug te sturen. Uiteraard zouden ze de gemaakte verzendkosten terug overmaken. Dit is echter nooit gebeurd. Ik heb meerdere e-mails gestuurd en meerdere keren gebeld. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en het geld is nu twee maanden verder!! nog steeds niet terug gestort. Wat een enorm slechte klantenservice zeg... Ik koop hier nooit meer iets! BAH! Edit. Heb het geld nu eindelijk terug gehad na bijna twee maanden, talloze e-mails en het plaatsen van deze recensie. Ik ben er erg blij mee, maar het vertrouwen is weg. Zal hier niet nogmaals iets bestellen.
Ik heb meerdere malen hier wat besteld en heb voor heden nooit iets vervelends meegemaakt. Tot nu. Ik heb een bestelling bij jullie geplaatst, geld is afgeschreven van de bankrekening. Maar geen bevestiging ontvangen en ook geen andere mails mbt mijn bestelling. Ik heb een mail naar jullie gestuurd en geen reactie ontvangen. Ook heb ik proberen te bellen, maar niemand neemt de telefoon op. Dit vind ik zeer onprofessioneel. Ik snap dat het af en toe druk kan zijn in een winkel, maar helemaal niet opnemen na meerdere keren bellen, vind ik niet kunnen. Gelieve dit snel op te lossen.
Besteld via de webshop; verkeerde producten en producten over datum gekregen. Dan begint het spel: al langer dan een week negeren ze alle emails en telefonisch zijn ze nooit bereikbaar. Mega klantonvriendelijk dit, hier koop ik dus NOOIT meer iets.
Nare ervaring gehad. Door de vrouwelijke kassamedewerkster. Ik kwam de winkel om 20:45 binnen en werd onvriendelijk teruggeroepen. Hierbij werd me verteld dat de winkel sluit en ik de zaak moest verlaten. Ik gaf haar hierbij aan dat ik vaker wat heb gehaald net voor de dagelijkse sluitingstijd van 9 uur. Ze vertelde me hier snauwend bij dat ze nog zaken moest regelen voordat ze de zaak kon sluiten en daarom eerder dicht ging. Ik vroeg hierop of ik nog snel wat kon pakken. Hier werd ik bij genegeerd. En de medewerkster liep vrolijk naar achter en liet mij onbeholpen alleen. Zeer belachelijke ervaring. Vooral omdat er een gelijke zaak is met nog meer assortiment op de Ferdinand bolstraat. Genaamd “Kelly’s expat shopping. Waar het personeel nog wel vriendelijk met de klanten kan omgaan.
Heb een aantal klanten hierheen gebracht en werd zelf ook nieuwsgierig, binnen gelopen super mooie winkel kon mijn ogen niet geloven , goede service lekkere producten 15 soorten fanta’s en ben vaste klant nu. En mijn favo blijft de Reeses cereal en Twinkies
Maandag een bestelling gedaan en vandaag toegekomen België. Alle zaken die ik had besteld waren aanwezig in de doos en alles was perfect in orde! Ik zou zeker opnieuw bestellen, een aanrader.
Toen ik op instagram zag dacht ik wooow dat lijkt me lekker. Dus gelijk een kijkje genomen op hun site, maar wat voor belachelijke prijzen zijn dat? Kan iemand mij vertellen waarom een zak chips €3,50 kost? Gelukkig las ik ook de revieuws, uberhaupt niet echt tevreden klanten gehad. Jammer!!
10 dagen later en nog geen bestelling ontvangen, gooien het op druk bij Postnl, maar die zegt er is niks binnen gebracht bij hun. Had het net zo goed zelf uit de usa kunnen bestellen via mijn familie had ik het eerder binnen gehad Plus stukken goedkoper. Wil nu gewoon me geld terug.wil eigelijk helemaal geen sterretje geven maar die optie is er helaas niet
Bestelling gedaan op 31-08, nogsteeds geen update terwijl jullie aanbieden voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden. Geprobeerd te bellen met de winkel word gewoon weggedrukt. 2 keer een mail gestuurd op insta bericht en op Facebook een berichtje gestuurd ook hier geen reactie op. Heel jammer inmiddels is de bestelling niet meer nodig maar annuleren werkt ook niet als niemand reargeert of je niet te bereiken bent.
Leuk winkeltje, aardig personeel. Weliswaar kleiner dan ik had verwacht. Leuk voor de grote kids om eventjes los te gaan ten koste van je portemonnee. Het assortiment is vrij uitgebreid, maar niet perse groot. Let op de vervaldatum wanneer je iets koopt! Ik kocht er een grote pak snoep als cadeau voor iemand, maar uiteindelijk bleek dat het volgende maand al vervalt. Dat wordt uitdelen dus..
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ERS Juniors.

Amsterdam kno-arts

openingstijden, locatie, vervoer. Meibergdreef 9 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ERS Juniors adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ERS Juniors. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ERS Juniors delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid