facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erpe zonwering

Erpe zonwering

Info

Erpe zonwering voor al uw raamdecoratie en outdoorliving denk aan terrasoverkappingen, zonneschermen, rolluiken, screens, markiezen,gordijnen, rolgordijnen
KIJK OP DE WEBSHOP VOOR U PRIJS !!!!!
erpezonwering.com

Geschiedenis

Voorwaarden Winacties:
- Acties zijn op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
- Wij accepteren geen scheldwoorden, beledigingen of seksueel getinte inhoud op onze pagina.
- Door een interactie te maken kun je laten weten dat je wil meeloten bij de betreffende acties.
- Deelname vanaf 18 jaar of ouder.
- De te winnen prijzen zijn niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar in contanten.
- De prijswinnaars worden bekend gemaakt op onze pagina en dienen binnen een week gegevens te sturen zoals vermeld.
- Voor informatie over onze acties mail naar [email protected]



"ERPÉ zonwering, opgericht in 1971 is gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor zowel de particulieren alsmede de zakelijke markt. Achter de mooie showroom vindt u de fabriek waar onze rolgordijnen door eigen vakmensen worden vervaardigd. Door onze eigen rolgordijnenfabriek kunnen wij maatwerk op topkwaliteit leveren met een zeer scherpe prijs.Op zoek naar Verano Zonwering? Dan bent u bij Erpé Zonwering, erkend Verano dealer, aan het juiste adres. Als de dagen langer worden en de zon langer gaat schijnen, wilt u zelf kunnen bepalen hoeveel licht en warmte uw huis binnenkomen. Voorkom een te warm huis of onhandige lichtinval met de verschillende soorten zonweringen van Verano."
Adres: Sterrenbergweg 7, 3769 BS Soesterberg
Telefoonnummer: 0346351179
Stad: Soesterberg
Route: Sterrenbergweg 7
Postcode: 3769 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Verano brochure, Reviews Zonweringfabriek, Lamellendaken, Lamelgordijnen, Weinor zonnescherm, Gordijnen Soesterberg, Weinor Paravento, Verano dealers Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smartlures.nl Smartlures.nl 41 meter Super zaak gewoon eerlijke informatie en zeer netjes geholpen er is veel voorraad en ...
Caravanland Caravanland 279 meter Wij kopen, verkopen, bemiddelen en leveren op aanvraag, alle soorten toercaravans, st...
Caravanland Caravanland 279 meter
Label-L Label-L 416 meter Top service!! Snelle levering! Gaat voor de klant net een stapje verder...
Veca chalets Veca chalets 418 meter Wij zijn een bedrijf met ruim35 jaar ervaring op het gebied van Sta-Caravans en Chale...
Siergarnaal.nl Siergarnaal.nl 1 km Siergarnaal.nl voor al uw Siergarnalen & Aquarium toebehoren!
HEAT&design HEAT&design 2 km Betrokken en deskundig advies
Betatoy Betatoy 4 km Betatoy is een online speelgoedwinkel die zich specialiseert in speelgoed dat de inte...
Recensies
Helaas niet zo'n goede ervaring op het gebied van markiezen. Het contact liep elke keer met een andere adviseur/collega, er is onvoldoende doorgevraagd op onze wensen en er is ons een product geadviseerd dat voor ons niet marktconform is/past in het straatbeeld. Achteraf zouden we deze koop zeker niet zo gedaan hebben.
Prettig bedrijf en fijne, plezierige mensen. De begeleiding van jexwensen zijn vakkundig. Ook zeker het inmeten en monteren. Prijsniveau ligt goed in verhouding nette prijs. Zeker de moeite waard, voor een bezoekje in Soesterberg.
Perfecte service. Begin juni had ik voor een rolgordijn een nieuwe kralenketting nodig. Na een paar keer via internet iets besteld te hebben paste het stééds weer net niet gelukkig kon ik het steeds terug sturen. Toen kreeg ik de tip om het bij Erpe te proberen. Daar kreeg ik onmiddelijk de juiste ketting en nog gratis ook. Nogmaals een perfecte service. Als ik nieuwe zonwering nodig heb weet ik waar ik heen ga.
Erg mooie showroom. Mensen met vakkennis en een top montageteam! Wij zijn dik tevreden met ons zonnescherm en rolluiken. Vanaf het eerste gesprek tot en met de montage in 1 woord: Geweldig!
Prima kwaliteit rolluiken, installatie verliep vlekkeloos. Na 5 jaar net buiten de garantie een probleem met een rolluik. Klantenservice nam de storing aan en er moest iemand langskomen bleek achteraf totaal onnodig, had gemakkelijk via de telefoon gekund> had ik maar een monteur aan de lijn moeten vragen.... Hierna nog contact gehad met klantenservice, waren gehaast, kortaf en lieten wel duidelijk merken dat ze niet gediend waren van mijn klacht iemand langs sturen terwijl dit niet nodig was>rolluik een keer laten zakken was voldoende om hem te resetten. Een keer of 5 moeten bellen alvorens iemand aan de lijn te krijgen die kon zeggen dat ik pech heb en om duidelijk te maken geen deal te willen sluiten/ in gesprek gaan over de kosten €80,= geloof ik. Nogmaals...kwalitatief prima, erg slechte service ze zijn zo druk was de reactie. Voor mij geen Erpé meer iig.
Met zeer veel geduld hebben ze ons geholpen. Niks was ze teveel. Goed gevoel bij. De gordijnen hangen nu een maand. We zijn super tevreden. De sfeer is precies zoals geadviseerd.
Zeer hulpvaardig, mooie spullen. Aanrader
Top adres met eigen zonwering productie. Zelfs jaren na aankoop staan ze nog steeds voor je klaar met reparaties waarvoor ze in ons geval zelfs helemaal niets rekenden. Ik kan dit bedrijf alleen maar enorm aanraden. Ga zo door team Erpé!
Helaas geen goede ervaring. Hoewel aan de telefoon zeer vriendelijk was verteld, op basis van de maten, dat we het beste even langs konden komen werd er ter plekke na het noemen van dezelfde maten direct verteld dat het niet mogelijk was een scherm te plaatsen. Na enig aandringen van onze kant was het dan tóch mogelijk maar dan via een andere constructie. Kreeg de indruk dat inschat was dat ons niet genoemde budget ontoereikend zou zijn. Kwam allemaal gehaast en onvriendelijk over. Kan zijn dat je weinig tijd hebt we hadden geen afspraak maar dat kan je ook even melden i.p.v. ons zo weg te werken.
No-nonsens en vakmanschap Dit jaar tweede keer sinds 2017 wederom Erpe ingeschakeld voor onze zonwering uitdagingen. Geheel naar wens. Veel lof voor hun geduld, het advies en de oplossing. Heerlijke no-nonsens en vakmanschap. Bij onze laatste uitdaging mocht ik onze oude niet door Erpe geïnstalleerd Luxaflex langsbrengen voor het vervangen van een onderdeeltje spannertje; zodat de jaloezieën weer horizontaal kwamen te hangen. Dezelfde middag werden bij ons thuis afgeleverd en opgehangen, hoe geweldig is dat. Complimenten voor Jasper, André en hun team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid