facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERPA Instruments

ERPA Instruments

Info

Al jaren uw vertrouwde medische endoscopen specialist.

Geschiedenis

De belangrijkste bedrijfsactiviteit van Erpa Instruments is het onderhouden en repareren van endoscopen voor medische en andere toepassingen (circa 2500 endoscopen per jaar). Iedere endoscoop ondergaat eerst een integrale ingangscontrole. Onderdeel van deze ingangscontrole is een meetanalyse, waarbij onder andere beeldsterkte, beeldgroot-te en kijkrichting (‘field of view’ en ‘direction of view’) worden beoordeeld. De klant wordt direct geïnformeerd wanneer een endoscoop te veel gebreken vertoont (bijvoorbeeld om aan de sterilisatiestandaard te voldoen).

Na de ingangscontrole wordt vastgesteld welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Deze werkzaamheden kunnen variëren van het zeer grondig reinigen tot en met het compleet reviseren van de endoscoop. Indien nodig worden onderdelen vervangen. Erpa Instruments garandeert dat de kwaliteit van deze onderdelen vergelijkbaar is met die van de originele onderdelen. Een endoscoop die door Erpa Instruments is behandeld, voldoet weer aan alle normen die de bekende merken hanteren.

Erpa Instruments is in staat om op korte termijn complexe reparaties uit te voeren. Een afgesproken reparatietermijn wordt altijd nagekomen.

Adres: Hydrograaf 8, Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)26 495 09 73
Stad: Duiven
Route: Hydrograaf 8


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
QDP - Dutch Product Design Agency QDP - Dutch Product Design Agency 531 meter Als productontwikkelaar voor een groot systeemhuis leg ik met enige regelmaat dingen ...
Recensies
Goede en snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid