facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erpa

Erpa

Info

Erpa is een bedrijf wat actief is in de verkoop van nieuwe en gebruikte onderdelen voor Porsche. Wij zijn gespecialiseerd in de Porsches van '65-'-89. Wij verkopen onderdelen zowel nieuw als gebruikt. Tevens kunt u bij ons aankoopkeuringen laten doen.

Adres: Korte Brouwersstraat 28, 6658 AC Beneden-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487594946
Stad: Beneden-Leeuwen
Route: Korte Brouwersstraat 28
Postcode: 6658 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renard Automobiles Renard Automobiles 257 meter Gelukkig zijn er ook nog mensen die er wél verstand van hebben!
Renard Automobiles Renard Automobiles 257 meter Personeel is uiterst vriendelijk alleen de eigenaar was erg onvriendelijk!
Autoservice van de Sande. Autoservice van de Sande. 805 meter Roger van de Sande is zeer klantgericht en klantvriendelijk. Daarnaast levert hij kwa...
Smulders Car Expert Smulders Car Expert 1 km Fijne garage, eerlijk advies. Overlegd alles keurig voordat hij iets doet. Altijd sn...
Recensies
Nadat de auto daar maanden heeft gestaan ivm niet werkend dak de auto op laten halen, dak functioneert nog half hoedenplank kwijt ,geen factuur gehad, wel afgerekend en oplossen helemaal niets.
Goede garage met vriendelijke mensen met verstand van waar ze mee bezig zijn
Met kleinzoon Mees een bezoekje gebracht bij deze gastvrije garagehouder om ons vooral Mees te vergapen aan de mooie Porsches.
Ik liep er binnen met een 8 jarig jongetje en vroeg of hij in een Porsche mocht kijken. Hij mocht niet alleen kijken, maar hij mocht een rondje meerijden... Erg leuk..
Zeer netjes en correct geholpen bij de firma Erpa. Paul is een bijzonder coulant persoon. Waarvoor dank.
Paul is de meest aardige en behulpzame Porscheman die ik ken
Perfecte service voor je Porsche!
Zij weten alles van Porsche
Goed bedrijf! Sympathieke lui!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid