facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ernst Klip Fotografie

Ernst Klip Fotografie

Info

Ernst Klip

Geschiedenis

Oorsprong

'Ik ben vanuit het niets in de ontwikkelaar gevallen', zegt Ernst Klip. 'Mijn vader was fotograaf. Mijn broer is het nog steeds. Bij mij was van jongs af aan duidelijk dat ik ook het vak in zou gaan.' Op zijn achttiende debuteerde Ernst Klip als medewerker bij een technische fotograaf in Rotterdam. Vervolgens ging hij zich richten op trouwfotografie. In een later stadium van zijn loopbaan trad hij bij zijn broer in dienst, om het bedrijf in 1992 over te nemen. Sinds 2000 werkt Ernst Klip vanuit zijn uitstekend geoutilleerde studio in Lekkerkerk.

Werkwijze

Voordat Ernst Klip plaatsneemt achter de camera, vindt eerst een gesprek plaats met de opdrachtgever. Daarin komen onder meer de specifieke wensen van de klant naar voren. Het contact wordt ook benut om een 'beeld' te krijgen van de mens(en) die gefotografeerd gaan worden. Wie zijn het? Hoe zijn ze? Welk verwachtingspatroon hebben ze? Hoe liggen de verhoudingen? Dit voor Ernst Klip onmisbare voorwerk leidt in vrijwel alle gevallen tot een resultaat van schoonheid. Een uniek beeld waarin mensen zich herkennen.



"Open op afspraak"
Adres: Korte Achterweg 5b, 2941 EB Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180-663300
Stad: Lekkerkerk
Route: Korte Achterweg 5b
Postcode: 2941 EB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vioto.nl Vioto.nl 143 meter Vioto is stands for Vincent Photograph.
Dylan fotografie Dylan fotografie 564 meter op deze pagina zal om de drie maanden foto,s te zien zijn van lekkerkerk en de omgevi...
Recensies
Zeer sympathieke kerel met passie voor zijn werk. Professioneel en heerlijk amicaal. Je voelt je direct vertrouwd en het resultaat mag er zijn!
Antisociale man, totaal niet fijn om mee te communiceren
Super vriendelijk, proffesioneel, en meedenkend.
De beste fotograaf...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid