facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erno Sloot Velgenherstel

Erno Sloot Velgenherstel
Adres: De Ambachten 24, 4881XZ Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0765974530
Stad: Zundert
Route: De Ambachten 24
Postcode: 4881XZ



op zoek naar gerelateerd: Velgenherstel prijs, Sloot autoschade Zundert
Recensies
Goede service en eerlijke prijs. De 21 inch velgen van de Tesla model S waren al enige tijd beschadigd. Tijd voor een opknapbeurt en een andere kleur. Ik kreeg uitgebreid advies met een kleur-alles. Uiteindelijk gaat het ome je persoonlijke smaak. De Tesla kan weer jaren vooruit. Ouderwets goede service. Het kan gewoon nog in Nederland. Hulde!
Mijn BMW had na 20 jaar de nodige stoeprand schade, een buts in de velg, twee wielen met een slag en onbalans, de chrome laklaag die niet dekkend was en zorgde voor oxidate. Velgherstel Erno Sloot wilde het graag aanpakken, diverse andere zagen alleen beren op de weg. Ik had ervoor gekozen om tevens de velgen opnieuw te laten poeder coaten. Na een prijsvoorstel van ongeveer € 200 per wiel was de opdracht snel vergeven. 2 weken later kom ik "nieuwe" velgen halen, volledig met band gemonteerd en uitgebalanceerd. Hartelijk dank en goede zaken.
Recent onze aanzienlijk beschadigde Kia EV6 velg laten repareren door de firma Erno Sloot. Reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd door vakkundige monteurs voor een concurrerend tarief. Goed ook om te vermelden dat andere velg-reparateurs de velg niet konden of wilden repareren. Kortom Erno Sloot een topbedrijf!!
Sloot Auto Groep, altijd vriendelijk en staan je netjes te woord. Leveren kwaliteitswerk, echte vakmannen.
Erg klantvriendelijk en het werk wat ze leveren is gewoon super!
Mooi bedrijf met vriendelijk personeel wat mooie producten weet te vervaardigen. Velgen, autoschade en nog veel meer weten ze geheel in ere te herstellen.
Wij hebben een velg laten herstellen, die niet meer leverbaar was. Het eindresultaat was verbluffend en het werk was ook nog eens verrassend snel klaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid