facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erminio Timmerwerken

Erminio Timmerwerken

Info

Ambachtelijk onderhoud en herstel van woning en boerderij. Wij geven u graag advies over elke verbouwing van uw woning of boerderij.

Adres: kerkstraat 3, 9541CD Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0653667525
Stad: Vlagtwedde
Route: kerkstraat 3
Postcode: 9541CD


Recensies
Erminio, Mario en Rico hebben, ondanks de snikhitte ons dak gerepareerd waarvan alle isolatie was aangevreten door steenmarters beschermde dieren. Wij zijn ze zeer dankbaar en Wij raden iedereen aan, die in deze omgeving woont, op te letten en ook na te zien welke verzekering wel en niet deze schade vergoed. Erminio: chapeau!
een van de beste ambachtelijke bedrijven die ik ken. werkt niet bestaat niet. super aardig personeel, technisch super. een absolute aanrader.
Vakwerk door vakmensen
Vertaald door Google Geweldige vakman, altijd blij om goed werk af te leveren Origineel Super Handwerker, gute Arbeit immer wieder gerne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid