facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erik Visser Pianotechniek

"Erik VisserPianostemmer - Pianoreparaties - PianoverhuurWij verhuren piano's voor korte- en lange termijn.Binnen de regio 's-Hertogenbosch stemmen wij piano's en vleugels.Voor vrijwel alle piano- en vleugeltechnische reparaties kunt u bij ons terecht.geopend op afspraak."
Adres: Herven 42 , 's-Hertogenbosch 5231 LB, NL
Telefoonnummer: 073 641 2187
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Herven 42
Postcode: 5231 LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optoon Pianostemmen Optoon Pianostemmen 4 km Hele kundige en aardige pianostemmer; kan eventuele problemen met de piano ook aanpak...
Recensies
Erik Visser komt al zo'n 20 jaar onze piano stemmen. Als professioneel pianist ben ik kritisch, maar ik ben erg blij met hem. Ik vind hem een vakman, hij vraagt een redelijk tarief en hij neemt uitgebreid de tijd voor het stemmen en voor alle vragen die ik heb. Ik kan hem aan iedereen aanraden.
Snel contact, heldere afspraak. En naast een perfecte stemming heeft Erik een paar prima reparaties uitgevoerd, voor een prima gage. Vakwerk!
Ja. Prima stemmer en restaurateur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid