facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erik Stevens Catering

Erik Stevens Catering

Info

Erik Stevens Catering

Geschiedenis

Erik Stevens (1987)

Cateraar, kok, foodie, passie voor eten

De interesse voor het culinaire vak zat er al vroeg in, van jongs af aan wilde ik al kok worden, als klein manneke was niks leuker dan papa helpen in de keuken.
Op 14 jarige leeftijd mocht ik eindelijk in een echte keuken aan het werk, natuurlijk beginnen in de afwas, bij Du Transvaal in Eijsden. Later bij Brasserie La Meuse in Eijsden waar ik ook werkte tijdens mijn opleiding aan de middelbare Hotelschool in Heerlen. Het laatste jaar van de hotelschool heb ik stage gelopen in het Kruisherenhotel van Camille Oostwegel in Maastricht, waar ik ‘het klappen van de pollepel geleerd heb’!
Na de Hotelschool ben ik gaan werken bij Traiteur Saveurs in Maastricht, waar ik ontzettend veel geleerd heb over catering en detailhandel maar ook veel productkennis heb opgedaan.
Momenteel ben ik parttime werkzaam voor Sodexo, op het moment op de Chemelot Campus, waar we elke dag voor 500 gasten een verse en ambachtelijke lunch verzorgen.

Sinds september 2010 ben ik gestart met Erik Stevens Catering. Op korte tijd hebben we een grote tevreden klantenkring opgebouwd, klanten waarderen onze innoverende manier van cateren waarbij versheid, product, seizoen en presentatie centraal staan.

Wat kunt u van ons verwachten?
- wij streven altijd naar topkwaliteit
- passie voor het product
- bewuste keuze voor producten (herkomst en seizoen)
- wij gaan voor 100% klanttevredenheid
- integriteit

Wat kunnen wij voor u verzorgen?
- diners van 2 tot 200 personen
- feestelijke buffetten
- borrel en receptie hapjes
- luxe BBQ’s en kant en klare diners
- cateringpartijen geheel op maat

Wij verzorgen niet alleen het food gedeelte voor uw feest, partij of bruiloft maar ook op het gebied van organisatie, wijn, drank en bediening bent u bij ons aan het juiste adres.


Wij werken met producten van de beste leveranciers uit de regio:
Traiteur Saveurs Maastricht
Bread & Delicious Maastricht
‘t Vitamientje Gronsveld
Slagerij Pinkaers Eijsden
Sligro Maastricht
Spabo Partygoods Maastricht

Adres: Wilhelminastraat 37, 6245AT Eijsden
Telefoonnummer: +31646690214
Stad: Eijsden
Route: Wilhelminastraat 37
Postcode: 6245AT



op zoek naar gerelateerd: Erik Stevens melick, Facebook erik stevens catering
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager-Partyservice Pinckaers Keurslager-Partyservice Pinckaers 364 meter Afgelopen zaterdag stuk dry-aged côte a l'os, picanha, bavette en bloedworst gehaald ...
Pirson Catering Pirson Catering 538 meter Walking diner is bij deze catering een aanrader. Heel goed verzorgd. De gasten waren ...
Recensies
Erik Stevens heeft gisteren het eten verzorgd op onze bruiloft. In 1 woord geweldig! Heerlijke smaken, mooi opgediend en warm. Bedankt dat jullie onze grote dag nog mooier hebben gemaakt!
Geweldig, alleen maar lof voor presentatie, smaken, aandacht voor details in alles. Aanrader voor iedereen.
In het recente verleden goede ervaring opgedaan. De producten zijn van goede kwaliteit en zeer smaakvol geprepareerd.
Beleving en lekker eten staat centraal
Uitermate tevreden met kwaliteit van de ingrediënten, alles supervers en smakelijk. Kok en personeel zeer vriendelijk en attent. Het enige minpuntje is: moeilijke contactopname met Erik Stevens Catering zei het per telefoon of internet
geweldig eten, goede service. goede kwaliteit tot prijs verhouding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid