facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erik Eisma Rijschool

Erik Eisma Rijschool

Info

Erik Eisma Rijschool verzorgt sinds 2004 rijopleidingen. In de omgeving van Weert zijn wij de specialist voor cursisten met o.a. ASS, ADD, ADHD en rijangst

Geschiedenis

Auto- en motorrijschool Erik Eisma is gestart in 2004. Wij verzorgen de auto-, motor-, aanhangwagen- en bromfietsrijopleiding in Nederweert, Weert en directe omgeving vanuit ons moderne bedrijfspand aan de Magnesiumstraat in Nederweert. Hier worden ook alle kandidaten uitgenodigd om voorafgaand aan de rij-opleiding kennis te komen maken met de rijschool. Ook de theorie-lessen worden in het moderne leslokaal op de Magnesiumstraat gegeven.

Auto- en motorrijschool Erik Eisma is een jonge en dynamische rijschool, waar persoonlijke aandacht centraal staat. We zorgen ervoor dat de rijopleiding altijd aansluit bij jouw wensen.

Door de methode van de Rijopleiding In Stappen toe te passen zorgen we ervoor dat je als beginnend bestuurder meer dan voldoende bagage meekrijgt om na het behalen van je rijbewijs verantwoord, veilig en zelfstandig aan het verkeer te gaan deelnemen.



"Wij verzorgen de autorijopleiding in een volledig elektrische auto automaat."
Adres: Magnesiumstraat 23 B10, 6031 RV Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495769046
Stad: Nederweert
Route: Magnesiumstraat 23 B10
Postcode: 6031 RV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Bentum Verkeersschool Van Bentum Verkeersschool 590 meter Goed geholpen bij rijschool Van Bentum. Ze reageerden snel op mijn aanvraag en dachte...
Recensies
Met veel plezier hier mijn motorrijbewijs gehaald. Erik is een geduldige instructeur met veel oog voor veiligheid, ook de veiligheid van zijn leerlingen. Leert op een duidelijke en begrijpbare manier hoe de motor werkt en hoe jij met de motor moet werken. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!
Ik heb de motorlessen gevolgd bij de rijschool van Erik en heb alle examens in 1 keer gehaald. Erik heeft veel geduld en legt je op een duidelijke en begrijpelijke manier de methodes van de oefening uit. Ik heb nog nooit motor gereden zelfs geen scooter en was erg blij met de resultaten die ik behaal dankzij Erik. Ik kan zijn motorrijschool ten zeerste aanbevelen. Bedankt Erik voor je tijd en moeite.
Hier mijn motorrijbewijs gehaald. Erik legt alles duidelijk en geduldig uit en zorgt ervoor dat je veilig aan het verkeer kunt deelnemen.
Met veel plezier heb ik deel genomen aan de motor rijlessen van Eric Eisma. Hij is een aardige en beheerste man en heeft heel veel ervaring met rijden en lesgeven. Ik voelde me bij elke les weer op mijn gemak en hij gaf ook goede tips om zo goed en veilig mogelijk te rijden. Ik zou iedereen aanraden die graag Motor rijlessen wil nemen om zich aan te melden bij Eric Eisma. Eric nogmaals bedankt!!!
Ontzettend fijne rijschool waar aandacht is voor jou als persoon. Ik kan iedereen aanraden om hier je motor rijbewijs te halen. Erik had vrij snel door hoe het in mijn hoofd werkt, daar kon hij vervolgens op inspelen. De dag rit is een absolute must! Daar leer je zoveel van, dat geeft je zelfvertrouwen. Op zoek naar een motorrijschool, zoek niet verder!
Ik heb mijn motorrijlessen met Erik als erg prettig ervaren. Erik geeft duidelijke en rustige uitleg, weet je op de juiste manier te motiveren en op zijn tijd met beide benen op de vloer te zetten. Een aanrader!
Super fijne rijlessen gehad! tussentijdse toets, en examen beide in 1 keer gehaald dankzij de fijne hulp van jullie.
Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met de hulp van Erik. Erik is een ervaren en geduldige instructeur die zijn kennis op een fijne en duidelijke manier weet over te brengen. Wat ik vooral als prettig ervaren heb is dat er "kleinere stapjes" gemaakt konden worden als dit nodig was. Deze aanpak heeft er mede voor gezorgd dat er ondanks dat sommige oefeningen wat lastiger waren, en je tegen een grens aan loopt, mijn plezier in het motorrijden alleen maar groter is geworden. Wat vooral een meerwaarde heeft gehad is de dagrit door Limburg vlak voor het examen AVD.
Met hulp van Erik heb ik mijn motorrijbewijs behaald. Tijdens de lessen werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik kreeg de tijd die ik nodig had om de dingen op mijn eigen tempo te leren. Ik ben heel tevreden over de lessen die ik gehad heb en zou rijschool Erik Eisma zeker aanraden!
Met een grote glimlach heb ik deelgenomen aan Erik zijn motor rijlessen. Zijn duidelijk merkbare ervaring in motorrijden en lesgeven zorgen ervoor dat hij op een kalme, beheerste manier lesgeeft waardoor ik snel het vertrouwen in de motor én in mijn eigen rijden kreeg. Zelfs op een "mindere" dag benoemt hij aan het einde van de les de positieve punten zodat je toch met een goed gevoel naar huis gaat. Wauw, Erik, super bedankt voor deze leuke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid