facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eric van Aerle campers

Eric van Aerle campers

Info

In-verkoop van campers van recente bouwjaren.
Bezichtigen altijd na gemaakte afspraak. Campers staan niet in Helmond! Telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur

Adres: Uithoornseweg 49, 5701 CA Helmond
Telefoonnummer: 0653306597
Stad: Helmond
Route: Uithoornseweg 49
Postcode: 5701 CA


Recensies
Fijne ervaringen met Eric. Mooie camper kunnen kopen waar we heel blij mee zijn. Tijdens inrichten en uitproberen kwamen we er achter dat de huishoud accu niet werd opgeladen. Na contact met Eric hier in de buurt een service bedrijf gezocht en uit laten zoeken wat het probleem was. Bleek dat het electroblock defect was. We mochten het block hier laten vervangen en hoefden niet helemaal naar Bakel te rijden. Super fijn geregeld. Was toch bij elkaar een rekening van € 858 door Eric per omgaande betaald.
Gisteren onze nieuwe camper; Bürstner Travel Van, opgehaald bij van Aerle Campers. Een eerlijk en betrouwbare onderneming met een vriendelijke, veel kennis bezittende eigenaar die alle tijd neemt om ons te informeren en de documenten afhandeling tot in de puntjes geregeld had. Zijn er nog eventuele vragen kan men altijd bij hem terecht.
Voor een prima prijs een mooie camper gekocht met zeer veel opties. Als beginnende camper rijder kreeg ik vlotte goede uitleg van Eric. De helft was ik daarna weer vergeten, maar daar zijn boekjes voor. Toch heb ik Eric daarna een heel aantal keren gebeld of ge appt met vragen. Ik kreeg altijd zeer adequate en kundige antwoorden binnen bijzonder snelle tijd. Dat was absoluut een fijne nazorg. Ik ben zeer tevreden met de camper en zeker ook met het contact met Eric. Een absolute aanrader om bij hem een camper aan te schaffen!! Eric, hartelijke dank!! Peter Giesen te Venlo
Eric is een fanatieke camper fan weet exact wat hij verkoopt. Ook geeft hij het juiste advies en neemt alle tijd om de camper van voor naar achteren uit te leggen. Zeer goede ervaring tot nog toe, en het voelt erg vertrouwd.
Wij hebben in juli onze camper bij Eric gekocht. Wat een geweldige service! Vriendelijk, behulpzaam en bij vragen direct een passend antwoord, alles snel en correct afgehandeld. In één woord super.
Zeer correcte afhandeling voor onze Mobilhome voorschot netjes gestort, afhandeling mooi door gegaan geld op rekening. Vriendelijke mensen en hij stuurt mij de sleutels die ik vergeten afdoen was netjes op. Top
Híj is heel aardig als je koopt, maar neem de tijd en neem niet alles van hem aan. Want hij heeft een vlotte babbel en verzwijgt over accessoires díe er niet opzitten of niet goed werken. Zoals een automatische schotel waaruit later blijkt dat die 65 cm is in plaats 85 cm. Deze schotel werkte ook zo slecht dat de stuurunit en bedrading vervangen moest worden zodat mij dit € 700,00 koste. Een gasbeun waarvan hij toevallig de sleutel was vergeten. Het was een lpg installatie Een niet goed gerepareerde band waar een plug in een te groot gat was gemonteerd. Dat koste mij een nieuwe band. Een ingestorte huishoudaccu € 125,00 Maar val hem niet lastig voor garantie, want dan geeft hij niet thuis. Kortom persoonlijk heb ik een hele slechte ervaring met hem. Zijn website ziet er gelinkt uit, maar het is niet meer dan een autoverkoper zonder garantie.
Voor de tweede keer een camper gekocht bij Eric. Hij is en fantastische goede eerlijke verkoper. Een aanrader!
Goed bedrijf met een vlotte afhandeling. Qua garantie zit het ook helemaal goed met dit bedrijf!! Kortom wij bevelen Erik van Aerle camper ten zeerste aan!
In december n mooi kia venga gekocht ,super auto! Konden na afspraak n proefrit maken, alles volgens corona regels. Zijn zeer tevreden over dit bedrijf correct en vriendelijk,top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid