facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eric on the Move

Info

Eric biedt service, veiligheid & een prettige sfeer.
Taxi service zoals je het mag verwachten!



"Eric on the Move biedt service, veiligheid & een prettige sfeer. Taxi service zoals je het mag verwachten!"
Adres:
Telefoonnummer: 0641432657
Stad: Gouda


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lourens Taxi Lourens Taxi 2 km Moet u naar het vliegveld? Heeft u een beperking en extra hulp nodig? Wilt u veilig n...
Veerpont GEIN Veerpont GEIN 2 km GEIN, het pontje van GOUDasfalt, vaart je van de binnenstad van Gouda over de Holland...
Taxi Budget Gouda Taxi Budget Gouda 2 km Ik ben nieuw in de omgeving, ik had een taxi besteld vanaf Gouda station naar Waddinx...
Taxi Yo Taxi Yo 3 km Ik was mijn tas, vergeten in de taxi, ik heb opgebeld en de tas was netjes weer afgel...
Recensies
Wij hebben een rit naar Rotterdam The Hague Airport bij Eric geboekt. Hij was mooi op tijd, zelfs te vroeg, is erg vriendelijk en een goede chauffeur. Na 2 weken vakantie werden wij weer om 23.45 uur opgehaald, wij hoefden hem niet te bellen, Eric had zelf het vluchtnummer bijgehouden. We liepen de aankomsthal uit, de zebra over en konden zo instappen. We werden verwelkomd en er werd ons zelfs "een watertje, biertje of wijntje" aangeboden! Eric, nogmaals dank!
Blij verrast waren wij op maandag 10 september 2018, een mooie Valys- rit naar Harlingen in een zeer luxe Mercedes! Eric stelde zich netjes voor een bood zelfs een flesje water aan. Bijzonder prettige reis gehad en in no-time stonden wij in Harlingen! Ruim op tijd voor de boot! Eric, nogmaals bedankt voor de veilige en leuke ontspannen taxirit!
Eric was keurig op tijd en we waren supersnel op Dusseldorf Airport! Morgen komt Eric ons ook weer ophalen! Kan hem iedereen aanbevelen!
Eric verzorgt al geruime tijd vervoer voor mij i.o.v diverse opdrachtgevers en alles naar volle tevredenheid. Stipt, netjes en punctueel.
Eric is keurig op tijd, vlotte rit en je zit erg op je gemak bij hem in de auto. Erg behulpzaam en is niet moeilijk als er wat veranderd Ik kan hem zeer aanraden, ik bel hem zeker op voor toekomstige ritten. De prijs is ook erg goed en zeker niet te duur.
Vertaald door Google Punctueel betrouwbaar en aardig.... Eric is de beste transfer van nederland. Origineel Puntuale affidabile e gentile.... Eric è il miglior transfer dei paesi bassi.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid