facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis

Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis

Info

Ergotherapiepraktijk Careyn Hellevoetsluis biedt eerstelijns ergotherapie voor volwassenen, die beperkingen ervaren in het dagelijks handelen.

Adres: Woordbouwerplein 1, 3224 XL Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0613374551
Stad: Hellevoetsluis
Route: Woordbouwerplein 1
Postcode: 3224 XL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zzp careyn, ergotherapie weddesteyn, zorgbemiddelaar careyn, ergotherapie rockanje, careyn breukelen, careyn vacatures westland, ergotherapie brielle, careyn overvecht
Recensies
De Groothoek is een kleine maar zeer gezellig verpleeghuis met zeer attente verpleegkundigen en een prima medische staf. Met regelmatig een evaluatie gesprek. Er worden vele activiteiten georganiseerd dit is voor de familieleden te zien op Familienet een topper. Wij als naasten zijn zeer tevreden over alles.
'In verpleeghuis Grootenhoek in Hellevoetsluis mogen cliënten maar drie keer per dag naar de wc. Schriftelijk wordt vastgelegd dat men enkel om elf, twee en zes uur naar het toilet kan." Schandalig! Dit is onmenselijk.
Perfecte plek voor de ouderen
Groot en hoekig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid