facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ergotherapie Progres

Ergotherapie Progres

Info

Ergotherapie Progres biedt praktische en doelgerichte ergotherapie aan kinderen, volwassenen en ouderen die problemen ervaren in dagelijkse activiteiten.

Geschiedenis

Progres is een praktijk die praktische en doelgerichte ergotherapie biedt voor volwassenen en ouderen. Goede kwaliteit en een tevreden cliënt staan bij Progres hoog in het vaandel. Ergotherapie is er voor iedereen die door bijvoorbeeld een ziekte of ongeval beperkingen ervaart in de uitvoer van betekenisvolle activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan problemen met persoonlijke verzorging, het doen van huishoudelijke taken of de uitvoer van een hobby of werk. De ergotherapeut zoekt samen met de cliënt naar oplossingen en kan training of advies geven.
Met een behandellocatie in Bladel en de mogelijkheid voor behandeling aan huis strekt het werkgebied van Progres zich uit tot de gemeenten Bladel, Eersel en Reusel.

Adres: Burgemeester van Houdtplein 22K, 5531 GN Bladel
Telefoonnummer: 0644551627
Stad: Bladel
Route: Burgemeester van Houdtplein 22K
Postcode: 5531 GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vergrijzing en ergotherapie
Recensies
Uitstekend, goede ervaringen. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid