facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ergotherapie Kop van Overijssel

Ergotherapie Kop van Overijssel

Info

Ergotherapie Kop van Overijssel in Steenwijkerwold is een onafhankelijke ergotherapiepraktijk voor jongeren, volwassenen en ouderen.

Geschiedenis

Ergotherapie Kop van Overijssel is een onafhankelijke ergotherapiepraktijk voor jongeren, volwassenen en ouderen, die ten gevolge van een handicap, beperking of ziekte belemmeringen ervaren in hun dagelijks leven.

Ergotherapie kan u helpen bij het behouden of vergroten van uw zelfstandigheid.

U bekijkt samen met de ergotherapeut hoe u uw leven en/of omgeving dusdanig kunt inrichten, zodat dagelijkse activiteiten optimaal uitgevoerd kunnen worden. Daarom adviseert de ergotherapeut over de situaties waarbij u tegen problemen aanloopt én verzorgt deze begeleiding bij het aanvragen van eventuele (woning)aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen.

Ergotherapie Kop van Overijssel is met name werkzaam in de regio Steenwijkerland maar in overleg kan het werkgebied uitgebreid worden.

Adres: Oldemarktseweg 117, 8341 SC Steenwijkerwold
Telefoonnummer: 0521 - 851 743
Stad: Steenwijkerwold
Route: Oldemarktseweg 117
Postcode: 8341 SC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid