facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ergotherapie de Mijnstreek

Ergotherapie de Mijnstreek

Info

Ergotherapie de Mijnstreek is een eerstelijns ergotherapiepraktijk gevestigd in Zuid - Limburg.

Geschiedenis

Ergotherapie de Mijnstreek is een eerstelijns ergotherapiepraktijk voor kinderen volwassenen en ouderen gevestigd in Zuid-Limburg.
Ergotherapie de Mijnstreek heeft 2 locaties
Locatie Brunssum:
Sint Gregoriuslaan 1a
6442 AE Brunssum

Locatie Landgraaf:
Sportlaan 3
6374 CM Landgraaf

Adres: Sint Gregoriuslaan 1a, 6442 AE Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Sint Gregoriuslaan 1a
Postcode: 6442 AE



op zoek naar gerelateerd: Ergotherapie Heerlen, Desiree van den eertwegh
Recensies
Desiree is een super goede Ergotherapeute. Ze weet heel goed wat ze doet en heeft super veel kennis op verschillende vakgebieden. Daarbij heeft ze een hart van goud en ze zal er ten alle tijden voor zorgen dat je vooruitgang boekt en weer makkelijker je dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren. Zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak weet ze je als de beste te ondersteunen. Ze heeft een top team naast zich staan met ieder hun eigen specialisme. Ergotherapie de mijnstreek dankjewel voor de goede zorgen!
Een afspraak gehad. Had er een goed gevoel bij maar niets bleek minder waar. Nooit meer iets gehoord van ze. Via verschillende kanalen contact gezocht. Laten niks meer weten. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid