facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erfgoedlogies D'Ouffenhoff

Erfgoedlogies D'Ouffenhoff

Info

At Estate D'Ouffenhoff you will enjoy your relaxed holiday in the authentic, rural and green countryside of Limburg in the south of the Netherlands.



"Erfgoedlogies d’Ouffenhoff verhuurt 12 authentieke en eigentijdse vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 gasten in Limburg aan de Maas. Met passie ingerichte en super schone boerderijwoningen. Kies het perfecte thuis voor jou! Van gezellige weekendjes weg met de hele familie tot een midweek of week vakantie vieren met je partner, vrienden of je gezin."
Adres: De Berckt 12, 5991 PD Baarlo
Telefoonnummer: 0031 77 477 25 83
Stad: Baarlo
Route: De Berckt 12
Postcode: 5991 PD



op zoek naar gerelateerd: De Berckt 12 Baarlo, Vakantiehuis Baarlo, Hoeve Bongers Baarlo, Cottage heitink, De Berckt Baarlo, Groepsaccommodaties, Luxe aan de Maas, Groepsaccommodatie Baarlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Johannes-Hoeve B&B Johannes-Hoeve 619 meter Bij aankomst super vriendelijk ontvangen. Mooie en schone kamer die gezellig is inger...
VVV VVV 1 km Het was een spannende en mooi dag
WandelReijk WandelReijk 154 km Eindeloos wandelen door prachtige natuur, gezellige stadjes en dorpen, ontspannen ove...
Recensies
Mooie ruime woning met riante tuin en een gezellig grote eettafel voor een groot gezelschap. Jammer was dat de keuken niet geweldig werkte doordat de apparatuur niet erg gebruiksvriendelijk bleek en hier en de keuken hier en daar defecten vertoonde. Al met al toch een heerlijk weekend gehad op een heerlijke locatie.Kamers: 4/5
Wij zouden hier als gezin een langdurige reservering in gang zetten na het afbranden van ons huis. Bijna alle onderwerpen waren al ter sprake geweest kosten, periode verblijf etc. en toen werd de vraag gesteld of er minderjarige kinderen zouden zijn waarvan één al mee was naar de afspraak!!!. Hierop het antwoord "ja" en je werd geweigerd omdat er strenge regels zouden zijn en de gasten maar met 2 volwassenen in een huis kunnen verblijven en liever geen gezinnen met kinderen. Er staan allerlei woningen op deze locatie voor meerdere personen en er staat een parkje met speeltoestellen, kinderfietsen. Ik vond dat wij hier op zijn minst eerder over geïnformeerd konden worden!
Een prachtige locatie in Baarlo met supervriendelijke en gastvrije eigenaren. Meteen vanaf het ontvangst werd mij al duidelijk hoe gezellig en goed het hier geregeld is. Een absolute aanrader om hier je vakantietijd door te brengen. Ik ga hier zeer zeker nogmaals terugkomen! Bedankt Liesbeth & Bart voor de fijne service en het verblijf!
Twijfelde om een review te schrijven want onze ervaring is niet zoals het normaal gaat, maar wilde toch de ervaring delen. Pluspunten + mooie warme inrichting en toch heel praktisch + badkamers superschool en comfortabel + kindervriendelijk maar daar zie je als niet kind-georiënteerd niks van. Wél traphekjes en setjes kinderservies maar geen kinder deco +hot tub, open haard, speeltuin, echt vakantie! Minpunten - ondanks dat ik het van te voren gecommuniceerd had, was voor de eigenaresse het een verassing dat wij een hond mee hadden, dat kaartte ze aan op een manier die op mij verwijtend over kwam. - in de bijkeuken lag gebroken glas op de grond en hing een onprettige geur, wij hebben dit schoongemaakt en gemeld bij de eigenaars - op een van onze vier dagen daar was van 08:00-16:00 het water afgesloten ivm werkzaamheden in de buurt. Waren wij niet van op de hoogte en was bijzonder onhandig zeker met kids en een rare verrassing tijdens de ochtend badspits. Er werd wel adequaat gereageerd, wel kregen flessen Spa en een emmer water voor het toilet. Maar geen excuses, of coulance op de eindrekening. We hadden bijvoorbeeld twee extra setjes bedlinnen gevraagd, dat werd van de borg afgetrokken, dat is natuurlijk helemaal goed, maar je kunt als host ook zeggen, laten we dat zitten, voor de effort. Wij waren, met een bups jonge kinderen, vast ook niet de ideale low profile gast, maar stromend water is wel een dingetje. Al met al was het een prachtige plek en heerlijk huis maar toch niet met een totaal goed gevoel naar huis gegaan.
Een fantastische midweek op een historische buitenplaats. Het hof is een redelijk beschermde omgeving waar de kleine kinderen de vrijheid hebben om te spelen op de wip, schommel, trampoline enz. Ook staan er diverse fietsjes en een trapauto. Het huisje is schoon en van alle gemakken voorzien, zeer goed geïsoleerd zodat het geluid niet voor overlast elders zorgt. Door de vloerverwarming is het overal behaaglijk warm. In de omgeving zijn diverse kastelen te bezoeken met speeltuintjes. Een oversteek met de pont is zeker de moeite waard, wel het bonnetje vragen want de prijs is afhankelijk van de veerman. De beheerders van deze locatie zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig, geven graag advies over de omgeving en de naastgelegen boomgaarden, kassen met aardbeien. Een titel als ambassadeur voor dit stukje Limburg is zeker op hen van toepassing.
Elk jaar weer een fantastische ervaring. Dit jaar drie huisjes geboekt, voor een familie weekend. Iedereen heeft genoten,zeker voor herhaling vatbaar. Lieve zorgzame eigenaars klachten worden gelijk opgelost. Kortom zeker een aanrader.
Wat een prachtige plek om te verblijven! De huisjes zijn in zeer goede staat en schoon. Er is enorm veel te doen voor kinderen op het terrein: er zijn fietsen, steppen, tafeltennis en een grote speeltuin met trampoline. Aan de overkant van de weg kan je vers fruit en sap kopen. Dit is echt een aanrader!
Unieke locatie met een gezellig en compleet ingericht appartementje. De binnenplaats is ideaal voor kleine kinderen. Geen auto's op het terrein en allerlei vermaak zoals tafeltennis en tafelvoetbal gewoon gratis; geen gedoe met muntjes e.d. Fietsen kunnen in afgesloten fietsenstalling zat nu net te vol en het hek naar de weg en het parkeerterrein is voor kleine kinderen afgesloten. Door een tijdelijke wegomlegging was deze weg nu erg druk. Omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars.
Mooie grote vakantiewoning. Alles was af. Het binnenplein met speelmogelijkheden was fantastisch voor het enige kind in ons gezelschap.
Wij komen al jaren bij Bart en Liesbeth. Nette, schone en gezellige accommodatie ook voor mindervaliden zeer geschikt. Meer dan genoeg leuke dingen te doen in de prachtige omgeving. De ontvangst was weer als vanouds super hartelijk dus we komen zeker nog eens terug!Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid