facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erc Automatisering

Erc Automatisering

Info

- Consultancy MKB, MKB+
- ICT diensten
- Website of data backup hosting
- Webdesign
- Spamfiltering
- UwCloud Live Backup
- Online Document opslag

Geschiedenis

ERC Automatisering is in 1996 gestart door Erik Reemst (1970). In de afgelopen jaren heeft hij de ICT afdelingen beheerd van MKB en MKB+ bedrijven zoals Armada Music, Alda Events, David Lewis Productions, Corda Banket. Zowel de hardware, software als websites waren of zijn in het beheer van ons.

Tegenwoordig zijn we vooral bezig met Consultancy bij MKB bedrijven, Webdesign, Webhosting, SEO, Spamfiltering, Fotografie, Cloud opslag en beveiliging maar natuurlijk ook nog steeds veel ICT opdrachten.

Wij zijn met trots de duizendpoot in een branche meer facetten dan een goed huwelijk.



"Bij automatisering is beheer en onderhoud van ICT-apparatuur noodzakelijk.Wij zorgen ervoor dat uw server en werkplekken zonder problemen gewoon werken en de kosten beheersbaar zijn. Wij denken mee en lossen op!Met welke service levels houdt u uw ICT-kosten beheersbaar? Welke ICT-omgeving past het best bij uw organisatie op de langere termijn? Wij zorgen voor heldere antwoorden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.Wij kunnen uw complete automatisering in beheer nemen. U behoudt de regie, wij dragen de verantwoordelijkheid en al vanaf €85,- per uur op basis van een service contract. Of als u ervoor kiest om gewoon maandelijks onze hulp in te schakelen op basis van uren facturering, Is dit is natuurlijk ook mogelijk."
Adres: Paaldijk 162, 1689we Zwaag
Telefoonnummer: 0229260080
Stad: Zwaag
Route: Paaldijk 162
Postcode: 1689we


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ipsis ipsis 1 km Mooie stadsdierentuin. Wordt steeds ruimer in opzet, dierenwelzijn wordt steeds beter...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid