facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erawan Traditioneel Thai Massage

Info

Erawan Traditioneel Thai massage
Thai massage
Olie massage
Kruiden stempel massage

Geschiedenis

Erawan Traditioneel Thai massage

Bent u ooit in Thailand geweest en heeft u daar kunnen genieten van onze oeroude beroemde massage kunsten en wilt u dit nu ook dicht bij huis kunnen ervaren, maar bent u door de negatieve berichtgevingen over Thaise Massage in Nederland bang deze stap te zetten ? Bij Erawan Massage geven wij traditionele thaise massage en olie massage en ook gezichts massage. Wij hebben Thaise dames die heel ervaren zijn in het geven van deze massages. Ze zijn allemaal in de leer geweest bij Wat Po in Bangkok en hebben vele jaren ervaring.
Wij zijn een nette Thaise massagesalon. Bij ons vindt u dus geen aparte kamertjes en wij geven GEEN erotische massage. Voor de klanten zijn een korte broek en bovenkleding verplichte kledingstukken. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen.
Ik heb de voltallige opleiding gevolgd en afgerond in Bangkok aan de wereldberoemde : Wat Po Thai Traditional Medical and Massage School . Inmiddels heb ik vele jaren ervaring in het geven van deze massages bij diverse bekende Spa's en massage centra. Bovendien keer ik regelmatig terug naar Thailand om mijn kennis en kunde op peil te houden en mij te bekwamen in de nieuwste massage technieken.
Sinds kort kunt u in een ontspannen en op en top Oosterse Sfeer even wegdromen richting het verre Azië en genieten van deze echte weldaad voor uw lichaam en geest.
Dus wilt u Vol Energie , Fit , Ontspannen , Pijnloos en Stressvrij de komende zomermaanden ingaan, dan zijn zowel Dames en Heren bij mij aan het goede adres.

•Last van Stress en/of Spanningen ?
•Last van vermoeide of stijve spieren ?
•Last van of herstellende van zware blessures ?
•Last van uw onderrug ?
•Net bevallen ?
•Of wilt u gewoon even lekker ontspannen ========>

DAN bent u bij mij op het beste adres voor een : ECHTE Originele Traditonele Thaise Massage en/of Hete Aroma Olie Massage

Alle Massages worden bovendien standaard afgesloten met een :

•Hete Kruidenstempel Massage & Hoofd -en Gezichts Massage
•Lekker gezond vruchtensapje

LET OP : Absoluut GÉÉN EROTIEK !!!!



"Erawan en haar team zijn opgeleid in de beroemde Thaise massage school Wat Po te Bangkok in Thailand en hebben jarenlange ervaring. Erawan en haar masseuses weten welke soorten massage elke cliënt ten goede kan komen. We communiceren tijdens de sessies met de klanten om te ontdekken wat voor hen het beste werkt. Erawan is een massagetherapeut gespecialiseerd in vele soorten Thaise massage om u te helpen ontspannen en kalm te blijven. Wij kunnen u helpen pijn en stress kwijt te raken om fysiek en psychologisch welzijn in harmonie te krijgen en te houden.Maak altijd een afspraak en teleurstellingen te voorkomen."
Adres: Plaats 13, 2665 CM Bleiswijk
Telefoonnummer: 06-22534815
Stad: Bleiswijk
Route: Plaats 13
Postcode: 2665 CM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Zwangerschapsmassage Bleiswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LoMo-Massage LoMo-Massage 303 meter Een massagesalon die ik gebruik voor mijn klanten. Zelf ben ik eigenaar van "Per...
Bodhi Massage Bleiswijk Bodhi Massage Bleiswijk 316 meter Heeft u last van hoofdpijn, stress, spanning, vermoeidheid of gevoelige spieren? Prob...
De Blauwe Zone Praktijk voor Shiatsu & Do-in De Blauwe Zone Praktijk voor Shiatsu & Do-in 623 meter Welkom bij De Blauwe Zone, praktijk voor Shiatsu & Do-in! Op deze pagina kun je lezen...
Paarse Boeddha Paarse Boeddha 950 meter Ilona weet waarover ze praat, fijn als je "mankementen" aan je lichaam hebt...
Schoonheidssalon Anita Kamerbeek Schoonheidssalon Anita Kamerbeek 1 km Schoonheidsspecialiste / Wellnessmasseur / Voedingsdeskundige / Weleda Premium Partne...
Recensies
Vanwege rugklachten ga ik wekelijks naar deze massage salon. De massages zijn altijd erg goed. Ik kan Erawan van harte aanbevelen.
Afgelopen week een massage gehad bij Erawan. Mooie locatie, goede massagetafel. Niks op aan te merken. De dame vroeg welke massage ik wilde hebben. Graag een relaxmassage. Volgende vraag was middel of hard. Graag middel. Tijdens de massage vond ik al dat de dame vrij hard masseerde en een paar x aangegeven liever iets zachter. Ze ging teveel door mijn pijngrens. Nu kan ik best veel hebben alleen een massage moet ook wel lekker aanvoelen. Ze gaf aan dat mijn rug behoorlijk vast zat en daardoor iets harder moest masseren. De dag na de massage kon ik niet meer op of neer. Mijn hele onderrug is zo pijnlijk dat ik mij werkelijk afvraag wat voor massage ik heb gehad. De tranen staan bij elke stap, zitten, liggen in mijn ogen. Het is niet normaal dat je zo’n reactie na een massage hebt. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Voor mij nooit meer bij deze masseur!
Geweldig Thaise olie massage, een weldaad voor het lichaam. Masseuse Nuan is een aanrader! Baal dat de volgende massage is uitgesteld vanwege de lockdown.
Erawan is een mooie plek waar een iedereen kunnen lekker ontspannen en een tijd voor zelf nemen. Mooie, rustige en moderne interieur stimuleert om weer terug te komen. Ik vind alleen jammer, dat personeel niet groeit. Ze bieden slechts enkele traditionele massages...
Voor een echte professionele massage kun je hier goed terecht. Alleen of samen met je vriendin of partner. Erg fijn!
Vandaag na een lange dag toch maar eens langsgegaan. Ik had gekozen voor Thaise massage, ik werd met kracht gemasseerd wat ik niet eerder had meegemaakt. Ik voel me herboren. zeker voor herhaling vatbaar.
Super lieve dames en heerlijke massage!! Heerlijk ontspannen en vol energie als ik daar geweest ben.
Heel professioneel en prettig personeel en heel goede massages.
Lieve mensen, en lekkere massage met goed resultaat. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid