facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eradus Optiek

Adres: Ackershof 86, 2641BL Pijnacker
Telefoonnummer: 0153693774
Stad: Pijnacker
Route: Ackershof 86
Postcode: 2641BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Pijnacker Optiek Pijnacker 95 meter Optiek Pijnacker, kwaliteit voor ogen en oren!
Optiek Leezer Optiek Leezer 154 meter Top advies bij aankoop en top service na aankoop. Erg tevreden over deze opticien.
Optieker Optieker 2 km Na jaren trouw klant te zijn geweest bij een andere opticien, ben ik over gestapt naa...
Recensies
Het was een goede ervaring om het gehoor van mijn vrouw te controleren. De medewerker was vriendelijk. De winkel heeft een ruime keuze aan hoortoestellen en brillen van verschillende merken. Over het algemeen was het een goede ervaring
Ik ben prima geholpen. Goede uitleg gekregen en alle onderzoekjes verliepen in een rustig tempo. Ook is goed uitgelegd welke hoorapparaten er zijn met de daarbij behorende mogelijkheden.
Mijn dochter wordt er altijd goed geholpen en ook in de Corona tijd hebben ze overal aan gedacht. Prima zaak.
Grote sortering, vakbekwaam, goede service en erg vriendelijk personeel.
Even weggeweest maar gelukkig weer terug. Wat een verademing. Nu besef ik pas hoe uitzonderlijk het is hoe je hier geholpen wordt. Zo'n geweldige service, deskundigheid, alle tijd en aandacht die ze voor je hebben dat gun ik echt iedereen dus vandaar mijn review.
Geweldig goede ervaring ! Heel klantvriendelijk en absoluut 100% service! Een verademing in vergelijking met die grote ketens...hier is de klant echt koning!
Fijne zaak. Deskundig. Ook bij mijn sterke minglazen deskundige meting. Duidelijke uitleg. Monturen mogen wat goedkoper.
Als voormalig klant van één van de grote ketens is dit echt een verademing. Er wordt echt de tijd voor je genomen en tests gedaan die ik nog nooit eerder gehad had bekijken van je ooglid, dmv foto's je oog laten zien etc. Top service en zeer ruime keuze aan brillen en zonnebrillen.
Fijne zaak, waar je echt het gevoel hebt dat er gediplomeerde mensen bezig zijn. Hebben mij al een aantal keren goed geholpen toen bleek dat er het een en ander aan de hand was met mijn ogen.
Hier ben je geen nr , maar een ouderwetse klant . Het spreekwoordelijke gezegde “ klant is koning” is hier van toepassing. Er wordt de tijd voor je genomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid