facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Makelaardij Het Raadhuis

ERA Makelaardij Het Raadhuis

Info

"Complete dienstverlening die staat als een huis!"

Geschiedenis

Al meer dan 15 jaar is ERA Makelaardij Het Raadhuis actief als allround makelaarskantoor in de gemeente Midden-Drenthe. Het kantoor is gevestigd in het dorp Beilen, gelegen in het hart van de provincie Drenthe.
Naast de aan- en verkoop van woningen bestaat onze dienstverlening uit o.a. woning-, en bedrijfstaxaties, nieuwbouw, huur-, en verhuurbemiddeling.

Door de verplichte educatie die de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en ERA (Electronic Realty Assocation) verzorgt, zijn de makelaars en medewerkers van ons kantoor in staat u gedegen en professioneel te adviseren. Daarnaast zijn persoonlijke betrokkenheid en een goede service belangrijke aspecten van onze dienstverlening.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het team van ERA Makelaardij Het Raadhuis



"Al meer dan 25 jaar is ERA Makelaardij Het Raadhuis actief als allround makelaarskantoor in de gemeente Midden-Drenthe. Het kantoor is gevestigd in Beilen, gelegen in het hart van de provincie Drenthe.Naast de aan- en verkoop van woningen bestaat onze dienstverlening uit o.a. woning-, en bedrijfstaxaties, nieuwbouw, huur-, en verhuurbemiddeling.Door de verplichte educatie die de NVM en ERAverzorgt, zijn de makelaars en medewerkers van ons kantoor in staat u gedegen en professioneel te adviseren. Daarnaast zijn persoonlijke betrokkenheid en een goede service belangrijke aspecten van onze dienstverlening.Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op."
Adres: Weijerdstraat 11a, 9411 PJ Beilen
Telefoonnummer: 0593524344
Stad: Beilen
Route: Weijerdstraat 11a
Postcode: 9411 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00

Recensies
Wanneer je plannen hebt om de randstad te verlaten en een mooie woonplek te vinden in de mooiste provincie van Nederland, Drenthe, dan is het slim om een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen. Door onze verkoopmakelaar werden wij getipt in gesprek te gaan met ERA Makelaardij Het Raadhuis te Beilen. Wij hebben hier geen seconde spijt van gehad. Eveline Appeldorn maar ook Rutger Bakker zijn, met hun vele jaren ervaring, de aangewezen makelaars om het avontuur mee aan te gaan. Ze zijn zeer goed bereikbaar, flexibel, heel prettig in de omgang en zeer kundig in het beoordelen van objecten en daarmee de juiste keuze te maken. Ze prikken heel goed door de spreekwoordelijke ‘roze wolk’ en hebben ons enorm geholpen ons droomhuis te vinden. … en dan begint het onderhandelen. Heel spannend, want Eveline zit er strak in! Onze ervaring? ‘Sit back and relax’ want het komt zeker goed. ERA Makelaardij Het Raadhuis te Beilen verdient de investering meer dan terug! Aanrader!
Wij hebben recent een woning gekocht waarbij Era de bewoners van onze woning vertegenwoordigde. Zeer professioneel personeel, snel in antwoord en een woning kunnen kopen tegen een eerlijke prijs ondanks de markt waar we nu in leven. Zeker een makelaar om aan te raden als u uw huis wilt verkopen.
10 met een griffel
Open, eerlijk, begaan, meedenkend.
Hele goede begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid