facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ERA Contour B.V.

ERA Contour B.V.

Info

ERA Contour creëert ruimte voor mens, stad en maatschappij. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten.

Geschiedenis

Onze speerpunten:

Steden sterker maken: al sinds eind jaren tachtig zijn wij als één van de eerste risicodragende partijen betrokken bij stedelijke vernieuwings- en herstructureringsopgaven.

De consument als co-producent: de klant staat centraal, bij zowel de ontwikkeling als de bouw van de woning, de buurt en de wijk.

360º duurzaam: hiermee bedoelen we niet alleen klimaatneutrale sloop, bouw en bewoning, maar zeker ook het maken van duurzame steden.

Werkwijze: Co-creatie:
Wij geloven in langdurige, projectoverstijgende samenwerking, in samenwerken en kennisdelen. Zo kunnen we de kosten verlagen en de kwaliteit vergroten.

Adres: Zilverstraat 39, 2718 RP Zoetermeer
Telefoonnummer: 070 - 317 01 70
Stad: Zoetermeer
Route: Zilverstraat 39
Postcode: 2718 RP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Entree Zoetermeer Entree Zoetermeer 2 km Entree is een samenwerking tussen de gemeente en partners. De komende jaren bouwen wi...
Weidse Weelde Zoetermeer Weidse Weelde Zoetermeer 4 km 21 zeer ruime eengezinswoningen aan de Noordrand van Zoetermeer Oosterheem.
Recensies
Afgelopen winter grote renovatie gehad van dit bedrijf. Goede voorbereiding en uitleg en wat achteraf gezien heel erg noodzakelijk was een coach contactpersoon voor alle bewoners. Maar zoals uit eerdere ervaring met deze club ging het goed mis. Een draaiboek per dag hoe de renovatie aangepakt zal worden .....weggegooid geld.....en gaf alleen maar een tegenovergesteld effect van verwachtingen en vertrouwen als je er zonder overleg totaal er niet aan houdt. Mij was toegezegd ongeveer 3 dagen geen warm water en verwarming op dag 3. Dat werd dag 1 en was kleine week zonder water door lekkage waar geen haast van hun kant was. Kon in noodwoning tijdelijk wonen maar dat vergoed niet dat ze het niet binnen 1 dag of 2 dagen de boel repareerde. Schilder moet nog komen om kozijnen af te verven . 4x verhaal gehaald ......komt goed. Dus niet. Zeil in mn gang kapot.gemaakt Beloofd dat ik nieuwe zal krijgen met keuze uit 7 tinten. Zal wel personeelstekort zijn ...moet namelijk nog komen Tja renovatie is nu achter de rug en toch wel blij mee achteraf maar de communicatie en toezeggingen kan echt ,.........nog stukken bete tijdens het werk. Vandaag wel een nette terugkoppeling gehad van een vergoeding issue over het vergeten aanzetten zonnepanelen .
15 jaar geleden bouwde Era onze nieuwbouwwoning. Destijds waren er al heel, heel veel dingen die niet goed waren. Nu wordt voor het eerst de hele binnenboel geschilderd en blijkt dat er overal, ook op houten kozijnen, consequent siliconenkit gebruikt is in plaats van schilderskit. Gevolg: de verf houdt niet. Na uitleg van onze zeer vakkundige schilder nu begreep ik waarom de verf er bij de oplevering ook al afdroop. Stelletje amateurs. Slechtste bouwer die ik meegemaakt heb.
In principe wel goed en tevreden over alles, maar voor ons nieuwbouwwoning hadden ze eerst toegezegd bepaalde meerwerk te doen, wij getekend, daarna toen ik niets meer vernam nagebeld en kreeg ik te horen "u was al voorbij de deadline om uw woonwensen door te geven". Totaal niet zuiver en nadien gaven ze mij gelijk maar vooralsnog was het "we kunnen niet meer uw woonwensen meenemen". Dat was een hele slechte start, maar buiten dat om was alles wel ok, vandaar 3 sterren.
Meest slechte bedrijf waar wij ooit mee te maken hebben gehad. Voor een grote renovatie project hebben zij de werkzaamheden uitgevoerd. Afspraken worden niet nagekomen en hun personeel is incompetent. Veel schade aangericht en niet bereid om dit op te lossen. Ga er niet mee in zee is mijn advies en mening.
Na 3 jaar vraag ik me nog steeds af of ze nu doen of ze verstand van huizen bouwen hebben of het echt niet hebben. Ik geef toe, het is onze eerste nieuwbouw woning en een scheurende vloer zal er dan wel bij horen. Maar een dak wat zo kan gaan lekken, referentie bij 16 buren. Of een badkamer die verkeerd en zonder logica is geplaatst. Het blijft een onbegrijpelijke puzzel die je koopt. Creatief, leuk, maar eigenlijk vraag je je af of ze zelf in zn creatie zouden willen wonen. De overhitte markt geeft een goede overwaarde, gelukkig maar.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf , was hoofdaannemer bij een renovatie van onze flat en heeft ons met een grote schade en ergernis laten zitten. Zijn nu al vijf jaar bezig met ze om het op te lossen laats nog met de Directiesecretaresse Jacqueline Kleinpaste van Bianca Seekles , die mij plechtig beloofde om het op te lossen en hun verzekeringsmaatschappij in te schakelen . Tot mijn verbazing kreeg ik later een reactie van ene Meneer Durel die mij met de Heer Niels van Ham van Woonstad al 3,5 jaar aan het lijnt gehouden . Hun motto is rekken of verrekken ga maar procederen .
Ach. Het is de bouw dus wat verwacht je? Als een chirurch dezelfde maniertjes zou hebben dan kom je binnen met een ontstoken teen en wordt je hoofd afgezet. Elke meter die ingepikt kan worden wordt ingepikt. Snel hoge hekken eromheen zodat het echt ontoegankelijk is en nadat je 500m^2 extra ingepikt hebt hang je groot je bedrijfslogo en "maakt ruimte" erop. Inderdaad. Zat ruimte voor zichzelf. Dat die ruimte dan weer afgepakt is van wijkbewoners doet er niet toe. De "hoe hinder ik zoveel mogelijk mensen?" mentaliteit die onlosmakelijk met de bouw verbonden lijkt te zijn is ook in dit bedrijf een belangrijke motivator.
Nadat je getekend heb , kennen ze je daarna niet meer. Geven nauwelijks antwoord , nemen heel moeilijk de telefoon op. Projectorganisator destijds in 2015 is waardeloos. ivm privacy noem ik liever geen namen. Waardeloos bedrijf bij vragen van informatie wordt je van de kastje naar de muur gestuurd. Kunnen meestal geen antwoord geven en geven meestal algemeen antwoord waardoor je alsnog niet wijzer wordt. Bijvoorbeeld een simpele vraag gesteld of fundering of heipaal aanwezig is. Ben er nog steeds niet wijzer op geworden en als ze druk zijn willen ze niets betekenen voor je als je plannen hebt in bouwen. Offerte gevraagd maar helaas kunnen ze niets betekenen omdat ze druk zijn. Ze waren ongeïnteresseerd.
Dit bedrijf was de hoofdaannemer bij de verbouwing van onze flat en na de verbouwing heeft men ons letterlijk met de puinhopen laten zitten: afwerking in keuken en slaapkamers ontbrak en gaten oude buizen zitten nog in de keuken. Het door dit bedrijf geïnstalleerde afzuigsysteem van Itho Daalderop was al na een maand kapot en men heeft ons er letterlijk mee laten zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid