facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Equipment 4 U b.v.

"Distributeur/ importeur van EP Equipment intern transportmaterieel zoals pallettrucks, stapelaars en heftrucks. Tevens onderhoud, verkoop en service van intern transportmaterieel."
Adres: De Hooge Hoek 11-A2, 3927 GG Renswoude
Telefoonnummer: 0318250082
Stad: Renswoude
Route: De Hooge Hoek 11-A2
Postcode: 3927 GG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Equipment heftruck, Stapelaar 4 meter, EP Equipment, EP stapelaar, Stapelaar voor buiten, Elektrische stapelaar 4m, Stapelaar voordelen en nadelen, EST122
Recensies
Nu meerdere machines bij Equipment 4 U gekocht en kan het bedrijf echt iedereen aanbevelen. Als je op zoek bent naar een goede, scherpe en handige oplossing neem dan contact op met Daaf Vunderink. Daaf is flexibel, snel en communiceert erg goed.
Een paar maanden geleden hebben wij een nieuwe heftruck bij Equipment 4 U nadat ik een bezoek had gebracht aan het magazijn. Na een testritje en een goed gesprek is er een deal gesloten en 1 week later werd de gloednieuwe heftruck bezorgd, compleet met lader en toolbox. Zeer tevreden over de communicatie alsmede het meedenken over de benodigde capaciteit voor het gebruik. Daarnaast kan Equipment 4 U ook de nodige accessoires leveren. Wij zijn blij!
Equipment4U is snel en doet wat je ervan verwacht. Komen afspraken na, vlotte levering en duidelijke instructie. Zeer tevreden over de geleverde apparatuur!
Zeer tevreden! Goede service ook als het om retouren gaat. Vorige week had ik een stapelaar aangeschaft dit bleek een verkeerde keus van mij omdat de ondervloer verre van vlak was waar ik hem wilde gebruiken. Gebeld of ze deze weer retour wilde nemen. Dat was geen enkel probleem en werd dezelfde dag nog geregeld! Een dikke 10
Op zaterdag contact gehad met equipment4u en zeer goed geholpen. Duidelijke en eerlijke info. Uiteindelijk maandagmiddag de stapelaar besteld en dinsdag morgen stond hij op locatie. Meteen in gebruik genomen en alles is zoals verwacht. Makkelijk in gebruik en ideaal is de interne lader! Raad dit bedrijf zeker aan.
Erg blij met de gekochte stapelaar. Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden. Ook na het afleveren een goede directe service bij vragen. Top bedrijf! Inmiddels 2 maanden mee aan het werk en hij functioneert erg goed. Goed afgewerkt en goede accu.
Vorige maand een stapelaar gekocht, bleek deze net iets te hoog. Zonder moeite ruilen ze hem gewoon om. Super service.. Hij werkt fantastisch. Wat wel erg fijn is is dat er niet een losse lader bij zit maar gewoon een stekker die je in het stopcontact kan doen, ideaal!!
Meer dan perfecte, snelle dienstverlening. Goede voorlichting en levervoorwaarden. No nonsense aanpak en prettig zakendoen.
We zijn onwijs tevreden met de nieuwe stapelaar, wij gaan hier zeker terug voor een 2e. Kortom goede communicatie, en een fijn bedrijf
super fijn bedrijf om mee samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid