facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EQOM Distributie Centrum

EQOM Distributie Centrum
Adres: Phoenixweg 6, 9641 KS Veendam, Nederland
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Phoenixweg
Huisnummer: 6
Postcode: 9641 KS


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: 17:00–20:00

Recensies
Slechte afhandeling van teruggestuurde artikelen ;;nHelaas ging er tot drie keer toe wat fout met een retourzending en de daarbij behorende terugbetaling en werd dit pas opgelost na dreiging met een advocaat !!!!!nToen kon de firma Easy Toys het plotseling wel binnen een twee werkdagen oplossen . Jammer maar ze hadden het waarschijnlijk te druk met de sponsor perikelen van het OKT Curling ..nnDoor: Robert Jan Koedam11-12-2021
Je kunt geen zaken doen met deze groothandel inkoopprijzen zijn te duur even als consumentenprijzen. Bijvoorbeeld: Libido Extreme Morningstar € 15,00 excl. 21% btw bij de koopjesdrogisterij € 16,17 inclusief btw. Schandalig.
Wat een malafide bedrijf is dit zeg! Ze hebben een groothandel dus het doel is dat ondernemers producten bij hun inkopen maar vervolgens concurreren ze hun eigen klanten eruit door B2C te verkopen onder de inkoopsprijs voor B2B.nnIk ga zeker onderzoeken of er iets gedaan kan worden aan deze achterlijke concurrentie vervalsing!
Runnen zelf ook een webshop voor het publiek waar artikelen inclusief BTW worden aangeboden tegen woeker prijzen die lager liggen dan de inkoopprijs die wij als klant moeten betalen op hun site.nnSmerige manier van zaken doen!
Mooi en net bedrijf met vriendelijk personeel en goede service. Groothandel met distributiecentrum voor met name 18+ artikelen. Alles wordt zeer discreet verzonden. Met inkoopaccount kun je gebruik maken van hun dropshipping faciliteiten. Dit is ideaal als je zoals ik een webwinkel hebt en geen eigen voorraad. Ik ben zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid