facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EQ Performance

EQ Performance

Info

EQ Performance, gespecialiseerd software optimalisatie voor jouw auto

Geschiedenis

EQ Performance is gespecialiseerd in het optimaliseren van de software in het motormanagement systeem van jouw auto (motorcomputer). De optimalisatie kan jouw auto tot wel 30% meer PK en trekkracht opleveren - dieselmotoren kunnen daarnaast tot wel 12% per tankbeurt besparen.

Bij optimalisatie passen wij bepaalde parameters in de software van jouw motor aan denk bijvoorbeeld aan brandstofdruk, turbodruk en timing. Op basis van jouw behoefte kunnen we ervoor zorgen dat er per inspuiting van brandstof meer vermogen en koppel wordt gecreëerd en je dus minder gas hoeft te geven voor hetzelfde resultaat. Een optimalisatie duurt gemiddeld anderhalf uur.

De voordelen van het optimaliseren van jouw auto op een rijtje;

- Betere rijprestaties dankzij aanzienlijk extra vermogen en koppel (trekkracht) - tot wel 30% meer
- Snellere acceleratie
- Meer souplesse en rijcomfort
- Brandstof besparing tot 12% voor dieselvoertuigen
- Emissie-normen blijven behouden

Bel voor een afspraak of meer info naar 085 - 3011229.

Onze taak

Missie:

We aim to improve your driving experience by enabling the use of your engines FULL capacity in the safest and most sustainable way while providing you with the best possible customer experience.

Visie:

Our ambition is to be the market leader with our high quality product and customer centric approach. Our reliability and premium customer experience will convince customers that EQ Performance is the best option. Our strategy is based on three key elements: growth, service and simplification. We want to expand the market audience by exceeding customer expectation and ensuring they leave with a smile on their faces.

Producten

EQ Power Optimalisatie



"EQ Performance is gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Sinds de start in 2015 zijn wij altijd gefocust geweest op het bieden van persoonlijke aandacht aan onze klanten. Wij willen dat onze klanten zich gehoord voelen en weten dat zij bij ons aan het juiste adres zijn voor het verbeteren van de prestaties van hun auto.Inmiddels hebben we 3 vestigingen in NL en leveren wij software internationaalOnze aanpak van volledige transparantie en uitstekende aftersales service heeft er mede voor gezorgd dat wij in de afgelopen 7 jaar enorm zijn gegroeid. Wij hebben ons gericht op de beste service en afterservice om in onze branche toch een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen de beste ervaring te bieden die mogelijk is."

"EQ Performance is gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Sinds de start in 2015 zijn wij altijd gefocust geweest op het bieden van persoonlijke aandacht aan onze klanten. Wij willen dat onze klanten zich gehoord voelen en weten dat zij bij ons aan het juiste adres zijn voor het verbeteren van de prestaties van hun auto.Inmiddels hebben we 3 vestigingen in NL en leveren wij software internationaalOnze aanpak van volledige transparantie en uitstekende aftersales service heeft er mede voor gezorgd dat wij in de afgelopen 7 jaar enorm zijn gegroeid. Wij hebben ons gericht op de beste service en afterservice om in onze branche toch een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen en hen de beste ervaring te bieden die mogelijk is."
Adres: Leeuwenhoekstraat 22, 2652XL Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0853011229
ln.ecnamrofrepqe@ofni
Stad: Berkel en Rodenrijs
Route: Leeuwenhoekstraat 22
Postcode: 2652XL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: eq performance ervaring, eq tuning berkel en rodenrijs, reviews eq performance, chiptuning, eq performance berkel en rodenrijs, br performance, eq optimalisatie, bmw tuning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
People Inc. HRM People Inc. HRM 1 km People Inc. biedt HRM software op maat. In een eenvoudig en gebruiksvriendelijk syste...
Cas Lamens Cas Lamens 2 km Prima service. Men neemt uitgebreid de tijd voor je. Er wordt niets opgedrongen. Bezo...
Orange Motors Orange Motors 2 km Tijd, ervaring en kennis. Het was erg prettig om bij jullie een mooie Opel ampera-e t...
Recensies
Inmiddels al diverse mensen naar ze toe gestuurd om die drama EGR klep te laten wegschrijven .. Geen milieu drama en wel schonere motor door geen vervuiling meer in het inlaat systeem , dus mijn advies: laat je EGR weg schrijven en je motor gaat mooier lopen
Via betrouwbare bronnen bij EQ performance terecht gekomen. Mijn Nissan xtrail heeft er ruim 30 paarden erbij gekregen. En het resultaat is echt goed te merken. Vooral bij het inhalen van langzaam verkeer in het buitenland tijdens vakantie heb ik veel profijt gehad. Jongs met verstand van zaken die ook heel vriendelijk en professioneel overkomen. Een echte aanrader dus.
Vandaag mijn auto laten tunen in Berkel en Rodenrijs. Vriendelijk ontvangen, en lekkere koffie. Ook tijd voor een uitleg van het gebeuren. Daarna krap uurtje wachten in een van alle gemakken voorziene ruimte met o.a een tv. Het resultaat mag er ook wezen! Helemaal top! Helaas door een dealer-update de optimalisatie verwijderd. Was geen enkel probleem, en met de zelfde service de update kosteloos terug gezet. Kort om TOP!
Vandaag mijn Blue motion Polo laten tunen in Berkel en Rodenrijs. De auto rijdt veel soepeler, trekt vloeiender op en 45 pk en vooral 80 nm koppel extra maakt heel veel verschil. Had ik veel eerder moeten doen!
Naar aanleiding van goede aanbieding samenwerking met Focusclub.nl, goede voorwaarden en goede reviews mijn Ford Focus MK4 laten chiptunen. 1.0 Ecoboost Motor. Van: 125 pk en 170nm. Naar: 145 pk en 240nm. Meer power rijdt prettiger :- Ervaring: telefonisch afspraak maken met beschikbaarheid op korte termijn. Op maandagochtend om 9:00 uur afspraak waar nog een andere klant ook afspraak had om 9:00 uur. Er werd lekkere koffie aangeboden en de procedure werd kort en zakelijk toegelicht. Daarna wachten in de wachtruimte waar aardig aandacht besteed is aan de beleving en entertainment zie foto's. Ik vond de hele beleving wat onpersoonlijk. Behalve het uitleggen van de procedure is verder geen toelichting gegeven en kon ik nadat de medewerker zijn werk had gedaan afrekenen en de weg op bij elkaar ongeveer 90 minuten. Iets meer toelichting op de bevindingen en de eventuele persoonlijke instellingen zou prettig geweest zijn.
Mooi schone moderne werkplaats. Voor chiptuning van je auto. Vriendelijk personeel, bij binnenkomst word er gelijk koffie aangeboden. Ma een korte uitleg wat er ging gebeuren kon ik plaats nemen boven in de wachtruimte. Ik kon wachten in een relaxte bank of zelfs tv kijken . Na 45 min wachten heeft hij me bus heeft een flinke upgrade kunnen geven. Toyota Proace van 122 naar 210 pk en een flink verhoogd koppel. Rij nu mening persoonaito zoek bij het stoplicht ook als ze aan het bumperkleven zijn, even gas en hoppa weg ben ik Zou iedereen deze tuning aanraden.
Zojuist een chiptuning en DSG optimalisatie laten uitvoeren. Mooie schone zaak, gezellige wachtruimte maar bovenal fijne directe communicatie van Rink! No nonsens en eerlijk. Op de terugweg al heerlijk het verschil van 40Pk en 70Nm gevoeld in mijn VW Tiguan 1.4 2018. Op naar veilige en snelle kilometers. Een aanrader!
Als eerste in Nederland de originele ford update aangeboden voor mijn custom van 130 naar 170 pk
Vandaag mijn Gle coupe laten tunen door Rink, super tevreden mee! Rij er met plezier weer dankzij EQ Performance…
op mijn verzoek een nieuwe sticker te sturen kreeg ik een negatief verhaal. moest er maar een komen ophalen. verdienen zeker niet genoeg. e n op de vraag waar dichtbijzijnde vestiging is kreeg ik geen antwoord. en de accupakket weer afbouwen zat er niet in. was waarschijnlijk te veel werk. het resultaat van de actie was goed naar de service minder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid