facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Epicwebsite

Epicwebsite

Info

Wij zijn Epicwebsite! We ontwerpen apps en websites, op maat en template sites, van simpele projecten tot hyperuitgebreide websystemen.

Geschiedenis

De Beste webdesigner!

Wij zijn een klein team van toegewijde vormgevers en ontwikkelaars met een zeer efficiënte manier van werken. Als enige websitebouwer hebben wij onze eigen pagebuilder! En voordat we gaan bouwen neemt een van onze vormgevers contact met u op, om samen het doel en de doelstelling van de website met u te bespreken. Op basis van uw input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijgt u uiteraard de mogelijkheid om het design goed te keuren.

De uitdaging is om waar te maken, waar de rest denkt dat dit onmogelijk zal zijn..


De uitdaging is om waar te maken, waar de rest denkt dat dit onmogelijk zal zijn..



"Epicwebsite bestaat uit een team van enthousiaste én ervaren marketeers en ontwikkelaars. Je bent bij ons aan het juiste adres, voor het op maat laten maken van Web, iOS en Android applicaties en online marketing. Naast het maatwerkservice, bieden we je natuurlijk ook kwaliteit en een heldere visie. Deze eigenschappen zijn onmisbaar, als je een marketeer en/of efficiënte app wilt laten ontwikkelen die zijn doel bereikt. Door onze expertise en knowhow. Weten we je altijd te voorzien van een passende oplossing. Ongeacht de applicatie vanwaar je naar op zoek bent."
Adres: Middachtenlaan, 1333xv Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0686156658
Stad: Almere-Buiten
Route: Middachtenlaan
Postcode: 1333xv


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Willful Willful 784 meter Mijn missie is om kleine bedrijven met grote visies te helpen om online en offline ee...
Watch4Media Reclamebureau Watch4Media Reclamebureau 3 km Heel erg tevreden over Mark en z'n team! Niks is te veel gevraagd en ook nu de websit...
Cannonball Explosive Media Cannonball Explosive Media 3 km Cannonball Media is een nieuwe speler op de markt van online applicaties, websites, n...
Child-IT Child-IT 3 km Child-IT voor het ontwerpen van website's en het implementeren van social-media. Onde...
Get Webmedia Get Webmedia 3 km Wij zochten voor ons bedrijf een goede partner om de vindbaarheid van onze website te...
byMichiel byMichiel 4 km gommans + steitner heeft gebruik gemaakt van de diensten van Michiel en we zijn erg t...
Blauwe Nacht Blauwe Nacht 4 km Ik heb met plezier samengewerkt met Antal. Hij heeft mijn website Liquid Yoga ontworp...
terratoscanaonline.eu terratoscanaonline.eu 4 km Supervriendelijke mensen. Hier échte Toscaanse producten kopen is een waar genoegen. ...
Recensies
Ik ben erg tevreden over de ervaring die ik heb gehad met Epicwebsite toen ik mijn app liet maken. Vanaf het begin tot het einde werd ik professioneel en efficiënt begeleid door hun team. Het prototype-proces was geweldig, het team was in staat om mijn visie te begrijpen en te vertalen naar een werkend product. Ze waren ook zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen die we tegenkwamen. De ontwikkeling van de app was een soepele ervaring en het eindproduct overtrof al mijn verwachtingen. Het eindresultaat is een professioneel ontworpen en goed functionerende web app. Ik beveel Epicwebsite zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf om hun app te laten bouwen.
Een prachtige social media app laten bouwen door de toppers van Epicwebsite. Ondanks de uitdaging van de bouw van een grote app, is ze dit goed gelukt! Er is veel mogelijk en ik denk dat dit bedrijf nog een mooie toekomst voor zich heeft. Ga zo door en reach for the sky!
Super tevreden met de samenwerking. In een overleg uitgelegd wat we ongeveer wilden en het resultaat was boven verwachting. Het contact verliep ook soepel.
Prettige samenwerking en online afstemming met het Epic team om tot het gewenste resultaat te komen.
Epicwebsite benaderd voor een eigen website + webapp voor mijn werk/ eigen zaak. Wat een super bedrijf. Het contact is uitstekend. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en Epicwebsite heeft naar mijn mening echt fantastisch werk afgeleverd. Afspraken zijn helder, er word duidelijk verteld wat er van je verwacht wordt en wat jij van Epicwebsite mag verwachten. Kortom, wil je een eigen website laten bouwen? Contacteer Epicwebsite en zij zullen je compleet ontzorgen.
Epic heeft op een professionele en klant vriendelijke wijze onze web app gerealiseerd. Een echte aanrader als je een ontwikkelaar zoekt die met je meedenkt.
We zijn erg te spreken over Hossein Epicwebsite. Hij heeft ons geholpen met het overzetten van de website voor onze Studievereniging. Hossein reageert tijdig, hij is helder in de communicatie en hij denkt actief mee met wat je wil bereiken. Als je hem ergens voor nodig hebt., werkt het het best om even te bellen. De site ziet er verzorgd uit, en is ook nog zelf te managen. Al met al een positieve ervaring, en we zetten deze samenwerking graag voort! Naast de website loopt er nog een project, waarbij wij er naar uitkijken om het resultaat hiervan te verfijnen.
Samenwerking verliep goed en we zijn zeer tevreden over onze nieuw webshop en app. Ze gaan ook vanaf volgende week voor ons marketing doen!
Ik heb een taxi app laten maken bij Epicwebsite. En vind dat het resultaat alle verwachtingen heeft overtroffen. Zeer professionele, en goed afgestemde partij. Absoluut de juiste keuze!
Ik heb hun een taxi site laten bouwen is een aanrader de beste site bouwers van NL ik ben zeer tevreden Ze zijn professionele en heel vriendelijk vooral Hoessein ik had storing met website gelijk opgelost zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid