facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP van Otterdijk

EP van Otterdijk

Info

Winkel in electronica en witgoed,tevens verlenen wij service aan deze apparaten.



"Reparatie van alle witgoed apparaten en koffieautomaten , alsook verkoop van nieuwe apparaten."
Adres: Floreffestraat 11, 5711 AA Someren
Telefoonnummer: 0493491204
Stad: Someren
Route: Floreffestraat 11
Postcode: 5711 AA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mijn koel/vries combinatie van Whirlpool was niet meer te vertrouwen. Daardoor was ‘t vriesgedeelte niet meer bruikbaar. En de hele kast een beetje te jong om helemaal af te schrijven, dus op zoek gegaan naar een monteur. Gelukkig kwam ik bij Van Otterdijk terecht. Een echte specialist heeft twee huisbezoeken afgelegd. Na onderzoek het juiste onderdeel vervangen. Daarna functioneerde mijn koelkast weer als een nieuwe. Voor de afgesproken prijs, zonder verassingen achteraf. Als ik ooit weer een storing heb aan mijn witgoed ga ik hier weer naar toe!!
Nieuwe luxe Philips strijkijzer aangeschaft. Helaas functioneerde de stoomfunctie niet. Terug gegaan naar de winkel en daar kreeg ik direct een nieuwe mee. Zij hebben vertrouwen in de klant en de klant overduidelijk in hen! Klantvriendelijk en betrouwbaar!
20 minuten na mijn telefoontje over een kapotte vaatwasser stond er al een monteur op de stoep. Dát noem ik nu nog eens service!!
Prima bedrijf met een prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid