facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP:Van der Kampen

EP:Van der Kampen

Info

EP:Van der Kampen is al jaren dé elektronica en witgoed specialist in de omgeving van Budel, Valkenswaard en Cranendonck.

Geschiedenis

EP:Van der Kampen is al jaren dé elektronica en witgoed specialist voor het kopen van o.a. uw wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Budel, Valkenswaard en Cranendonck. Ook voor al uw vragen over service en reparatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.



"Van der Kampen is al jaren dé electronica & witgoed specialist voor het kopen van uw wasmachine, droger, koelkast en tv in de gemeente Cranendonck. Maar ook voor al uw vragen over service, reparatie, installatie en verkoop kunt u bij ons terecht! Een goed en eerlijk advies staat bij Riek en Lion op nummer 1!"
Adres: Dr. A. Mathijsenstraat 11, 6021 CJ Budel
Telefoonnummer: 0495-497179
Stad: Budel
Route: Dr. A. Mathijsenstraat 11
Postcode: 6021 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30
Woensdag: 09:00 - 12:30

Recensies
Prachtige wasmachine gewonnen naar aanleiding van hun Jubileum . Een mooi familiebedrijf in Budel. Waar Budel blij mee mag zijn! Door dit soort winkels met altijd een goede service en persoonlijke aandacht blijft een dorp aantrekkelijk en leefbaar! Wil Kuijpers
Snelle goede service,gedegen advies,vlotte handeling ,klantvriendelijk ,neemt tijd en moeite voor advisering ter plaatse. Raad absoluut aan!
Alweer een tijd geleden problemen met een Dell projector/ beamer v.w.b. de aansluiting met een DVI naar een HDMI. De DVI van Dell blijkt alleen op dit merk voor te komen. De eigenaar van de Expert in Budel was geen moeite te veel en heeft met engelengeduld allerlei variaties uitgeprobeerd om me te helpen. Zo uitzonderlijk. Dat het niet hielp lag niet aan hem. Ik noem het ongelooflijke dienstverlening en service terwijl het niet eens een apparaat van hem betrof. Grote klasse.
Geluid van de televisie ruisde. Gebeld, ze kwamen direct. Voor de zekerheid hadden ze een leen televisie bij. Fout lag aan de telfort-kastje, direct gratis opgelost! Top service!
De eerste en laatste keer dat ik er iets gekocht heb !! Absoluut niet klantvriendelijk, geen service , echt slecht !!!
Nieuwe afwasmachine keurig netjes ingebouwd. Alles uitgelegd, topservice !
Persoonlijke en kundige begeleiding bij aankoop van -in dit geval- nieuwe geluidsinstallatie
Goede service, nette prijzen. Echt een aanrader
Nare zaak, Slechte service, Flinke afrader..
Leuke winkel en mensen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid