facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP: Terpstra Elektronika

EP: Terpstra Elektronika

Geschiedenis

Lokale elektronica winkel in Dokkum



"In het prachtige centrum van Dokkum op de Grote Breedstraat vindt u onze winkel. Wij zijn al jaren de elektronica en witgoed specialist voor het kopen van o.a. uw wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Dokkum, Holwerd en Kollum. Wij verzorgen daarnaast ook leveringen en installatie hiervan voor uw vakantiehuis op Schiermonnikoog. Ook voor al uw vragen over service en reparatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.Onze service maakt het verschil!"
Adres: Grote Breedstraat 12, 9101 KJ Dokkum
Telefoonnummer: 0519-294000
Stad: Dokkum
Route: Grote Breedstraat 12
Postcode: 9101 KJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Expert Dokkum, Talsma Dokkum, Terpstra Dokkum openingstijden, Terpstra witgoed Dokkum, Electroworld Dokkum, Blokker Dokkum, EP Electronics, EP Beerepoot aanbieding
Recensies
Koffieapparaat besteld, wat een service! Op de gewenste dag van levering bracht de winkelier hem zelf en wenste ons er veel plezier mee.
Goede winkel en klant vriendelijk ze hebben over alles goed verstand van en dat is ook heel belangrijk
Na een probleem met onze versterker kwam Terpstra snel bij ons thuis. Helaas was deze niet te repareren. De nieuwe apparatuur mochten we in onze eigen omgeving vrijblijvend uitproberen. Goede snelle service en bedankt voor het vertrouwen!
Heel vriendelijk telefonisch geholpen door Andries. Wasmachine besteld, kon helaas niet geleverd worden in Den Haag ivm afstand, maar er is wel vriendelijk meegedacht. Klantvriendelijk, reageren snel en komen afspraken na.
Goeie zaak. Goed personeel en eigenaar. Snel met bestellingen en prima prijzen. Snel met problemen en reparatie. Werknemers en eigenaar komen altijd met goede oplossingen voor problemen . Een zeer tevreden klant.
Het is goed nu Telstra met de groeten van sietse
snelle reparatie van de wasmachine, in een groot gezin kan die niet een dag stilstaan! snel en doeltreffende uitvoering van de reparatie voor een goede prijs.
Geweldige service. Terpstra heeft eerlijk en deskundig personeel. Wij zijn enorm goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe koelkast. Nogmaals bedankt! Groetjes Jildert en Marissa
Weer goed advies en prima ervaring bij de aankoop van een airfryer en ereader.
Service is er niet. Een ding verkopen wat niet heeft gewerkt. Opgestuurd lul verhaal dit en dat vervongen. Dus kun je oude mee terug krijgen. Trap ik niet in. Verkopen rotzooi. Adapter vervongen accu enz. Niet een dag goed geweest. Gevraagd willen jullie hem hier op halen als jullie in de buurt zijn. Dit i.v m. Lichamelijke klachten. Serieus ze zullen bellen dat werkt ook niet. Hoef oud e navigatie niet terug. Je kunt mijn hart ook vervangen. Maar lichaam blijft het zelfde probleen. Service is er niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid