facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP:Rosies Veendam

EP:Rosies Veendam

Info

EP:Rosies biedt oplossingen op het gebied van consumenten- elektronica en huishoudelijke apparatuur. Wij garanderen dat u altijd de juiste keuze maakt.

Geschiedenis

EP:Rosies biedt oplossingen op het gebied van consumenten- elektronica en huishoudelijke apparatuur. Wij garanderen dat u altijd de juiste keuze maakt.



"Onze service maakt het verschil !EP:Rosies is al jaren dé elektronica en witgoed specialist voor het kopen van o.a. uw wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet in de omgeving van Hoogezand-Sappermeer, Veendam, Menterwolde en Slochteren. Ook voor al uw vragen over service en reparatie kunt u natuurlijk bij ons terecht."
Adres: Kerkstraat 25, 9641 AM Veendam
Telefoonnummer: 0598614054
Stad: Veendam
Route: Kerkstraat 25
Postcode: 9641 AM


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Witgoed Veendam, Expert Veendam, EP folder, Tweedehands witgoed Veendam, Boxxer Veendam, EP:Tol IJmuiden actie, TV winkel Veendam, Electro Veendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Electro, Kerkstraat 39 Veendam Electro, Kerkstraat 39 Veendam 61 meter Geen goeie indruk. Ga veel liever naar EP
Radioamateurwinkel Radioamateurwinkel 4 km Radioamateurwinkel is een internet winkel gespecialiseerd in communicatie middelen.
Recensies
Wij hebben in alle opzichten een geweldige ervaring met dp. Rosies. Zeer klantvriendelijk, prima service, komt zijn afspraken correct na. Prima uitleg tijdens verkoop van het product en de inductie kookplaat is keurig geplaatst en geïnstalleerd. Wij kunnen EP. Rosies van harte aanbevelen , bij iedereen. Zeker een waardering van 5 sterren waard.
Inbouw Koel/Vries installatie gekocht. Aanbod in aantal overweldigend in de winkels echter een zeer beperkte voorraad. Bij EP als enige een heel groot scherm met hun totale aanbod. Op dit scherm is duidelijk te zien wat je koopt. Prettige afhandeling in de winkel. Vriendelijk. Afspraken goed nagekomen en de inbouw netjes gedaan.
Wegens een renovatie bij mij thuis kon de wasmachine niet direct geleverd en geplaatst worden, in de winkel werd toen aangeboden om de garantie pas in te laten gaan vanaf het moment van levering. Top, er wordt keurig met de klant meegedacht. Uitstekende service!
Mooie grote winkel overzichtelijk wel duur, geen enkele korting over te onderhandelen.
Super snelle levering. Op oudjaarsdag binnen 3 kwartier,nadat ik gebeld had, werd de nieuwe droger bezorgd. Wat een fantastische service!
Goed advies gekregen, snelle levering en installatie.
wij kopen al jaren bij EP. Rosies. nog nooit problemen mee gehad. wat bij ons bovenaan staat is de service en die is uitstekend. daarom als er bij ons iets nieuws moet komen is er voor ons maar een zaak.
Over EP Rosies kan ik kort zijn... niets dan lof, al járen lang!
De juiste informatie gekregen die ik hebben wauw over Hisense tv.
Zeer betrouwbaar bedrijf! Twijfel niet: dit is echt een topper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid