facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP Nijverdal

Info

EP Nijverdal

[email protected]

Geschiedenis

EP Nijverdal

[email protected]



"Als zelfstandige ondernemer hechten wij veel belang aan een persoonlijke benadering. Onze service en vakbekwame medewerkers hebben er toe bijgedragen dat wij al meer dan 75 jaar een begrip zijn in Nijverdal en omstreken.We hebben een uitgebreide keuze aan audio- en video-apparatuur,telecom, witgoed, keuken-inbouwapparatuur, kleinhuishoudelijke-apparaten en met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.Ook het plaatsen en aansluiten/installeren behoort tot onze dienstverlening. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor snelle en vakkundige reparatie van uw elektro-technische apparatuur. Indien nodig komen wij bij u thuis. Er van uitgaande dat het betreffende artikel bij ons is gekocht, berekenen wij daarvoor uiteraard geen voorrijdkosten."
Adres: Markt 7, 7442EC Nijverdal
Telefoonnummer: 0548620600
Stad: Nijverdal
Route: Markt 7
Postcode: 7442EC


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tv Nijverdal, PC Nijverdal, Koelkast Nijverdal, EP:Mensonides folder, Van Bavel Vught, EP:Kuik Folder, EP wasmachine, EP:Tol IJmuiden actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elektro-kopen.nl Elektro-kopen.nl 3 km Keurig netjes contact gezocht op het moment dat er schakelaars niet leverbaar waren. ...
Recensies
Telefonisch besteld, alles tijd, product geleverd volgens afspraak, netjes geïnstalleerd, vriendelijk personeel en de prijs was het laagst van de leveranciers met een vaste winkel in de buurt. Service is ook wat waard. Zeker voor een product van € 1800.
Een fijne winkel waarbij je vlot en deskundig wordt voorgelicht over je aankoop. Er wordt meegedacht, meerdere opties voorgelegd. In overleg de afleverdatum vastgelegd, en, niet te vergeten, keurig het toestel geplaatst en aangesloten. Top!
We zochten een elektrische BBQ. Stonden in de winkel alleen maar dure. Even nagevraagd en medewerker ging "boven" kijken. Kwam terug met een van €37. Top service dus.
Super goed en snel service, diepvrieskast binnen een paar uur gebracht en geïnstalleerd. Helemaal Top !!
Erg tevreden met mijn nieuwe wasmachine. Er werd goed met mij meegedacht in het advies voor de machine. Erg blij ook met de bezorging en de installatie. Een dikke 10!
Wat een service!!!! Woon in Borne, maar zal hier altijd naar toe blijven gaan. Ze hebben een vaste klant er bij!!!!!
Dit is nog een winkel met persoonlijke aandacht! Ze nemen alle tijd en leggen alles begrijpelijk uit. Theo en crew: chapeau!
Goede voorlichting over de Jura koffiezet apparaat gekregen. Medewerker wist er veel van. En we kregen er nog een mooi cadeau bij! Super bedankt en tot een volgende keer!
Super goede service. Denken met je mee. Een stapje extra doen is voor EP Nijverdal de gewoonste zaak.
Wel zo handig de monteurs die het komen installeren en de tijd nemen om uit te leggen hoe de apparatuur werkt. Al 32 jaar klant naar volle tevredenheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid