facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP Molendijk

EP Molendijk

Info

Voor de beste service komt u naar EP:Molendijk in Denekamp.
Beeld, geluid, was/droog, koel/vries, multimedia, telefonie en 6 dagen in de week reparatie van uw defecte apparatuur.



"EP: Molendijk is de elektronica vakzaak in de regio.Al bijna 40 jaar een vertrouwd adres als het gaat om verkoop, reparatie van wit- en bruingoed, mobiele telefonie, laptops. Eigenlijk alles waar een stekker aan zit.Tot snel in onze winkel voor een persoonlijk advies!"
Adres: Lange voor 2, 7591GE Denekamp
Telefoonnummer: 0541354277
Stad: Denekamp
Route: Lange voor 2
Postcode: 7591GE


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keukenapparatuur Denekamp, Openingstijden Molendijk Denekamp, EP:Molendijk folder, EP Electronics, EP folder, Molendijk Denekamp telefoonnummer, Telefoonwinkel Denekamp, Electroworld Denekamp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oude Lashof Oude Lashof 161 meter Vriendelijk personeel en goede service
Recensies
We zijn heel tevreden over het vertrouwen en het plaatsen/installeren van de apparatuur.
Erg klantvriendelijke behandeling. Goede uitleg over hetgeen je van plan bent te kopen en zelfs doorverwijzing naar een andere winkel als men je niet kan helpen. Top!
Wij worden altijd uitstekend geholpen en komen hier graag.
Uitstekende service, begrijpelijke no-nonsense uitleg, voor een kleine meerprijs ook aan huis geleverd en/of geïnstalleerd. Ook over de grens! Korte wachttijd in de winkel door voldoende personele bezetting. Erg tevreden over het vervangen van een beschadigde inductiekookplaat. Volgens afspraak binnen een week geplaatst.
Voor ons een passende afzuigkap en kookplaat gezocht. Keurig en snel afgewerkt.
Goede service en fantastisch personeel
Ik heb de afgelopen jaren zeer goede ervaringen met EP.Molendijk. Zeer behulpzaam, vriendelijk en een goede service. Als je een probleem, met een door EP. Molendijk geleverd product, hebt, wordt dit ook gemakkelijk opgelost. Ik beveel EP.Molendijk van harte aan.
Was voor een reparatie van een koffiemachine. Ben super snel geholpen en kreeg zolang een andere machine te leen. Dat was erg fijn want wat doe je zonder je bakje koffie Mijn machine doet het weer prima ben erg tevreden.
Vaatwasser gerepareerd en weer geinstalleerd. Perfecte service.
Een fantastische sevice had ik nog nooit meegemaakt. Een hele goede en warme kachel. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid