facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP Mensonides

EP Mensonides

Geschiedenis

EP:Mensonides in Harlingen is de speciaalzaak voor al uw wasmachines, OLED, en allerlei andere electronica. Zoals Miele, Siemens,AEG,Liebherr, Samsung, Zanussi, Sony,Samsung,LG,Sony,Sonos en vele andere mooie merken.

Label

EP:Mensonides is de speciaalzaak voor al uw wasmachines, OLED, en allerlei andere electronica

Adres: De Vormer 2, 8861KB Harlingen
Telefoonnummer: 31517420033
ln.sedinosnempe@ofni
Stad: Harlingen
Route: De Vormer 2
Postcode: 8861KB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ep mensonides folder, mensonides webshop, ep mensonides sneek, mensonides installatie harlingen, ep mensonides harlingen openingstijden, ep franeker, mensonides harlingen folder, mensonides tv
Recensies
Top bedrijf !!! Hadden een Inventum Amerikaanse koelkast gekocht, werd keurig afgeleverd in Emmen. Helaas bleken er diverse beschadigingen aan de voorzijde van de deuren te zitten. Contact opgenomen en zij hebben ervoor gezorgd dat wij binnen afzienbare tijd een nieuwe geleverd kregen via Inventum. Kortom helemaal top afgehandeld. BEDANKT !!
Vandaag werd ik weer geweldig geholpen in het filiaal te Harlingen. Geweldige service en toch scherpe prijzen. Ik kom hier al jaren. Een absoluut aan te bevelen adres.
Na problemen te hebben gehad met onze tv, is dit door mensonides goed en professioneel opgelost. We zijn prettig en vriendelijk geholpen.
Na betaling kwamen ze de mooie beloftes niet meer na. Levering duurde vele malen langer dan vooraf beloofd. Hier koop ik nooit meer iets!
Deskundige informatie gekregen bij keuze inductiekookplaten. Installatie zeer goed uitgevoerd. Zijn tevreden. Pluspunt is dat Mensonides verkoop en installatie doet en alles met vriendelijke ervaren medewerkers.
Goede en klantvriendelijke service. Goed advies. Wij komen zeker terug en raden deze winkel aan.
Degene die de Quooker heeft geplaatst heeft het tot volle tevredenheid gedaan. Wij zijn er blij mee.
Een goed bedrijf en ook begrip dat ik door onoplettendheid het verkeerde product kocht en mocht retourneren. Ik heb een goed gevoel hierbij.
Prima geholpen in de winkel. Bezorging echter 2 uren later dan afgesproken
Uitmuntende service, zeer vakkundige installatie, wat een verschil met een willekeurige webwinkel, 5 van de 5 sterren, geen twijfel over mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid