facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP Mensonides Bolsward

EP Mensonides Bolsward

Info

EP Mensonides: Bezorgservice
Duur varieert • Prijs varieert
Wij bezorgen uw aankoop graag bij u thuis op een moment dat u het beste uitkomt. Het apparaat w

Adres: Dijkstraat 19, 8701 KB Bolsward (gemeente)
Stad: Bolsward
Route: Dijkstraat 19
Postcode: 8701 KB



op zoek naar gerelateerd: ep mensonides harlingen openingstijden, ep gorinchem, ep sneek, ep stock, mensonides installatie, ep beute folder, mensonides zonnepanelen, ep elburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Correct- en deskundig personeel Mathijs & Johan Breed assortiment tegen concurrerende prijzen. Altijd bereid te helpen, ook na de verkoop. Kom graag weer eens terug!
Keurig geholpen met in de winkel met de aankoop van een nieuwe wasmachine. Vervolgens heeft de verkoper het nog zo weten te plannen dat deze op zaterdag dezelfde dag nog bezorgt werd. Top!
Onlangs hier iets gekocht prima geholpen. Nette winkel keurige personeel
Als altijd, zeer tevreden over EP Mensonides Bolsward. Kundig advies, snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk. Bedankt!
We zijn zeer tevreden over de vakkennis en klantvriendelijkheid van Mattijs. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en we zullen bij een volgende aankoop zeker weer naar EP Mensonides gaan.
Uitstekende voorlichting en stipte bezorging en installatie maken ons een vaste klant.
binnen een ur was mijn vriezer vervangen dat was top een kleine tegen valer 19,95 in rekening brengen om stekker in stopcontact te zetten . dit valt onder instaleren van een vriezer , .
Wederom geweldige service. Online ivm lockdown tv bekeken, gebeld, gekocht en na twee dagen geleverd. Helaas beviel mij deze niet dus ik bellen en kon met advies op afstand andere keuze maken. Die tv gelijk de volgende dag omgeruild, opgehangen en geïnstalleerd. Kijk dat is nu echte service waar ik blij van word ! Mensonides Bolsward ik geef jullie een dikke 10 !
Mooie overzichtelijke winkel en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Net van vakantie terug en een berg met was. Tijdens de eerste was kortsluiting en de wasmachine deed niets meer, Contact gehad met de producent, de wasmachine viel nog binnen de garantie, 1,5 jaar oud, een afspraak met een monteur kon pas over drie weken...... Toen EP Mensonides Bolsward gebeld, leverancier van de machine. Meteen werd mij verteld dat dit niet mocht gebeuren, ik zou 's middags terug gebeld worden. 'S middags gaven ze aan dat ze ook contact hadden gehad met de producent maar nog geen oplossing hadden. Ik zou de dag erna met een oplossing opnieuw gebeld worden. Volgende ochtend werd ik gebeld en EP ging de machine omruilen voor een nieuwe, deze week nog. De volgende dag is mij een nieuwe machine gebracht, geïnstalleerd en de kapotte is meegenomen. Wat een service en klantvriendelijkheid, bedankt EP Mensonides Bolsward!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid