facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP:Hofman

EP:Hofman

Info

EP: Hofman in Wolvega bied u een ruime keuze in; wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, televisies, audio apparatuur, klein huishoudelijke apparaten en computers.

Adres: Markt 55-57, 8471AS Wolvega
Telefoonnummer: 0561-611479
Stad: Wolvega
Route: Markt 55-57
Postcode: 8471AS



op zoek naar gerelateerd: EP:Tol IJmuiden actie, EP folder, EP TV aanbieding, Computerzaak Wolvega, Markt 55 Wolvega, EP Epe, EP korting, EP cashback
Recensies
Een fijnere witgoedzaak is er niet! Erg vriendelijke mensen, zeer plezierige sfeer in de winkel. Zeer prettig en kundig advies bij de aankoop van een wasmachine. Er worden geen gladde, mooie praatjes verkocht maar to the point, eerlijk en uiterst betrouwbaar. De wasmachine werd geïnstalleerd door een zeer vriendelijke en nette monteur, die ook heel veel heeft uitgelegd over de machine. Hij heeft het apparaat ontzettend netjes aangesloten. Alles top!!
Wij kennen dit bedrijf toen het lang geleden nog in Oldeberkoop gevestigd was. Uiterst bekwaam en vertrouwd zijn hebben ons tot een vaste klant gemaakt.
Netjes geholpen zo als altijd en goed afgeleverd thuis en geïnstalleerd tot het goed werkte bedankt mannen
Altijd persoonlijk welkom ontvangen in de winkel. Onlangs een defecte Miele vaatwasser welke door EP is gerepareerd. Onderdeel prijzen marktconform, reparatietarief aan de forse kant. Maar belangrijker is de persoonlijke, professionele en vriendelijke service. Wij kopen graag ons witgoed en andere elektronica bij Hofman. Wasmachine, wasdroger, TV etc. allemaal bij Hofman weg en prijzen marktconform met perfecte service welke verder gaat tot aan de deur.......
Na heel veel jaren gebruik liet de magnetron het afweten. Omdat de afmetingen van de inbouwovens tegenwoordig wat groter zijn moest er een passende oplossing gevonden worden. EP-Hofman in Wolvega heeft dit prima opgelost zodat wij weer kunnen bakken en koken.
Als je een goede betrouwbare electronica zaak zoekt, dan moet je zeker bij EP Hofman in Wolvega zijn. Kennis van zaken, goede deals, service en fantastische nazorg. In 2019 bij EP Hofman een 55 inch LG televisie gekocht met de gebruikelijke 2 jaar garantie. Drie en half jaar later zaten we helemaal klaar om van de eerste wedstrijd van Oranje op het WK in Dubai te gaan genieten. Niet alleen het spel van ons Nationaal team was bedroevend te noemen, maar ook het beeld van de televisie zag er niet uit. De kleuren waren niet okay en leek net of er een vage balk dwars over het scherm liep. Na de wedstrijd maar eens gekeken of dit op te lossen viel. Pixel Refreshment geprobeerd, terug naar fabrieksinstellingen, decoder resetten, maar het beeld bleef belabberd. Dan maar even een bezoekje wagen aan EP Hofman. Op de zaak in Wolvega aangekomen, maar even het probleem uitgelegd, met in het achterhoofd dat het wel zou uitdraaien op de aanschaf van een nieuwe TV. Immers, de garantieperiode was allang verlopen. Maar nee hoor, niet van dat. Er werd direct beloofd om actie te ondernemen richting LG en te proberen om via een coulanceregeling een reparatie te bewerkstelligen. Enkele weken, mailtjes en telefoontjes door Hofman later was dat voor elkaar. Van de TV wordt inmiddels het complete OLED paneel vervangen wat normaal geproken €1380,- had moeten kosten. Dankzij de door Hofman geregelde coulance van LG is dat bedrag gereduceerd naar €275,-. Dat scheelt een slok op een borrel. Niet verwacht allemaal, maar wel gekregen. EP Hofman, super bedankt.
Prima service, vanaf het eerste gesprek in de winkel tot het plaatsen van de apparatuur.
Perfecte levering fijn personel goede kwaliteit!!!
Weer uitstekend geholpen bij onze aanschaf. Vriendelijk en vakkundig!
Prima. Goed geadviseerd en perfecte communicatie en bezorging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid