facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP: de Treffer

EP: de Treffer

Info

De Treffer: Al jaren uw adres voor consumentenelektronica, inbouwapparatuur, koffiemachines en reparaties in Winschoten en wijde omtrek!

Geschiedenis

De Treffer: Al jaren een begrip in Winschoten en wijde omtrek!
Onze service in combinatie met een uitgebreid aanbod staan garant voor een tevreden klant. Wij als speciaalzaak, hebben in- en verkoop in eigen beheer en kunnen daarom uw wens vertalen in het voor u juiste product. De EP-formule zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding op het gebied van consumentenelektronica

Ons team kan voor u het product bij u thuis komen plaatsen en installeren en u daarbij voorzien van een uitleg over de werking van het product. Dit geldt ook voor inbouwapparatuur zoals koelkasten en vaatwassers.

Daarnaast beschikken wij over een eigen technische dienst. U kunt dus uw producten bij ons aanmelden voor reparatie, zelfs als u deze niet bij ons gekocht heeft.

Naast onze winkel kunt u gratis parkeren, zodat u onder het genot van een kopje koffie uw wensen met ons kunt bespreken.

Wij zijn geopend van maandagochtend 08.30 uur tot en met vrijdag 18.00. Zaterdagmiddag zijn wij geopend tot 16.00 uur. Tijdens de middagpauze kunnen wij even gesloten zijn.

Adres: Papierbaan 55, 9672 BG Winschoten
Telefoonnummer: 0597424339
Stad: Winschoten
Route: Papierbaan 55
Postcode: 9672 BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: EP Epe, EP TV aanbieding, EP:Tol IJmuiden actie, EP:Kuik folder, Computerwinkel Winschoten, EP:Heijnen folder, EP cashback, EP korting
Recensies
Laatst moest ik hier zijn voor werk, bleek dat ik het verkeerde adres had door gekregen, kan een keer gebeuren. Vervolgens in de winkel werd ik zo ontzettend vernederend te woord gestaan, als ik iets aan elektronica of witgoed nodig heb bestel ik het liever online. Dan maar geen deskundig advies, maar word ik in ieder geval wel in mijn waarde gelaten. Tip aan deze tent: ook koeriers zijn potentiële klanten!
Dankjewel voor de goede service.. Vandaag heeft mijn schoonmoeder een tv bij jullie gekocht en jullie hebben alles direct aangesloten.
Super service, klantvriendelijk ,en voor onze afzuigkap is de oplossing gevonden na lang brainstormen is het gelukt om een pijp te plaatsen wat past, zijn we zeer content mee, super!!!
Ik kom hier al vele jaren voor de super goede service en een goede nette eerlijke prijs. Je wordt hier vriendelijk ontvangen met eventueel een kopje koffie wordt alles besproken. Na de koop wordt er voor de levering en plaatsing een afspraak gemaakt, die wordt nagekomen. Vriendelijke en vakkundige monteurs. Ik blijf hier komen. Gewoon een super " Treffer"....... Deze EP.
Goede service, snel en super klantvriendelijk. Ook de installateurs zijn super bekwaam. Wij zijn dus heel erg tevreden. En zullen dit bedrijf zeker aanbevelen.
Bij binnenkomst in de zaak hartelijk te woord gestaan. Uitleg soorten en prijzen prima. De keus was gauw gemaakt; 2 nieuwe machines. Thuisbezorgers plaatsten en gaven goed uitleg. En nu een poos later draait alles naar tevredenheid. Wat wil je nog meer.
Ook deze keer weer zeer vriendelijk geholpen en zeer vakkundig geadviseerd door Arent van de Treffer i.v.m. aankoop nieuwe vaatwasser. Al jaren kopen wij zeer graag bij de Treffer waaronder TV's, wasmachine, droger, koel/vriescombinatie, stofzuiger, etc. en altijd goede ervaringen en vakkundig advies!! Aad en Arent dank jullie wel en ga zo door!!
We zijn dik tevreden
Vandaag geweest, Vakkundig en erg goede service, super geholpen en geinformeerd. komen zeer zeker terug als wij weer iets nodig hebben. Echt een aanrader, klant is echt koning bij de treffer.
Vorige week een E-Reader Kobo gekocht voor mijn moeder. Een ideaal middel om je boek te lezen zonder dat je 15 boeken moet meenemen. Het product werd mij aangeraden door Dhr. Aad. Het product was echter niet gelijk leverbaar. Maar toen de Kobo binnen was, werd er gelijk gebeld dat ik het kon ophalen. Bedankt voor de goede service! Ik kom zeker weer langs als ik iets nodig heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid