facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor enWine

enWine

Info

&WINE gaat over wijn. Goede wijn, lekkere wijn. En dat hoeft zeker geen dure wijn te zijn. Maar wel wijn die je verwachtingen overtreft!

Geschiedenis

&WINE gaat over wijn. Goede wijn, lekkere wijn. En dat hoeft zeker geen dure wijn te zijn. Maar wel wijn die de verwachting overtreft. Met een goede service en kennis van zaken. Bij &WINE kun je proeven, vergelijken en ervaren. Een flesje kopen of een doos laten bezorgen. Nog dezelfde dag, of een ander moment dat jou goed uit komt.

Maar &WINE gaat niet alleen over wijn. &WINE gaat over alle goede dingen in het leven. Op verschillende momenten van de dag. Voor verschillende smaken en voorkeuren. De beste koffie en thee, de lekkerste port, madeira of chocolade. Maar ook een heerlijke whiskey, grappa, gin of ander gedistilleerd. Reis- wijn- en kookboeken, olijfolie. Een proeverij of wijn-spijs workshop. Het perfecte wijnglas of karaf, of een lamp gemaakt van je eerder gedronken magnum!

Adres: Het Slot 27, 3981 KB Bunnik
Telefoonnummer: +31 30 656 4766
Stad: Bunnik
Route: Het Slot 27
Postcode: 3981 KB



op zoek naar gerelateerd: Slijterij Bunnik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Crystal Clear Crystal Clear 667 meter Crystal Clear is lekker verfrissend! Crystal Clear is er in 12 lekkere smaken & beva...
BHG BHG 758 meter Prima Voor elke vorm van gastvrijheid.
Recensies
Vriendelijk, deskundig en een heel mooi assortiment! Een aanrader !
Hele mooie wijnwinkel waar je lekkere wijnen kunt vinden eventueel met hulp van Terry. Hij kan je helpen aan veel verschillende mooie wijnen, een aanrader dus.
Super service. Heerlijke wijnen!
Vriendelijke eigenaar met verstand van wijnen. Proeven is mogelijk. Heeft ook niet 'gangbare' wijnlanden, zoals bijvoorbeeld Portugal op voorraad.
Prima wijnzaak! Grote collectie mooie wijnen. Vriendelijke eigenaar met veel kennis van alle wijnen.
gezellige kerel met kennis van wijn, onthoud ook precies wat je lekker vindt
Deskundig en enthousiast advies en een breed scala aan wijnen!
Goed adres voor goed advies en goede wijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid