facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Entree 1863

Entree 1863

Info

In het monumentale ‘Tieckenhuis’ aan het begin van de Grutstraat in Doetinchem bevindt zich Entree 1863. Kom genieten in ons sfeervolle restaurant!

Geschiedenis

RESTAURANT ENTREE 1863
Entree 1863 bevindt zich aan de ‘entree’ van de Grutstraat, dé culinaire hoofdstraat in het centrum van Doetinchem. Ons restaurant is gevestigd in het monumentale ‘Tieckenhuis’, dat gebouwd is in 1863 op de fundamenten van de honderden jaren oude stadspoort.

EERLIJK EN DUURZAAM ETEN
Onze keuken staat voor zorgvuldig samengestelde smaken en ingrediënten van eerlijke afkomst. Seizoensgebonden groenten en dagverse vlees- en visgerechten kenmerken onze menukaart. Altijd de lekkerste producten van het moment. Wij werken zoveel mogelijk met lokale en passionele leveranciers die zorgdragen voor biologische en duurzame producten.

De keukenbrigade houdt uiteraard rekening met vegetariërs, dieetwensen of allergieën. Hiervoor hebben wij een speciale allergenenkaart ontwikkeld.

MODERN EN ELEGANT
Een karakteristiek pand, met een moderne twist in het interieur. Ons restaurant is een verfrissende mix van hip en elegant! Met kaarslicht en gedimde spots creëren we een aangename ambiance.

Adres: Grutstraat 44, 7001 BX Doetinchem (gemeente)
Telefoonnummer: 0314844999
Stad: Doetinchem
Route: Grutstraat 44
Postcode: 7001 BX



op zoek naar gerelateerd: Visrestaurant Doetinchem, Eten Doetinchem centrum, Bijzonder Restaurant Doetinchem, Vanouds Doetinchem MENU, 3-gangen menu Doetinchem, Verrassingsmenu Doetinchem, Steakhouse Doetinchem, Cactus Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daily Diner Daily Diner 2 km Om te beginnen ziet de zaak er netjes uit. Omdat we zin hebben aan doner bestellen we...
Recensies
Wij zijn verrast door het overheerlijke veelzijdige menu van de chef. Top advies betreft bijpassende wijnen en fijne service. Prijs/kwaliteit is ook goed. Bedankt voor deze culinaire avond. Ons zien jullie zeker vaker terug!Eten: 5/5
Een aantal weken geleden hebben we hier heerlijk gegeten. Fijne sfeer en hele prettige, persoonlijke bediening.
Heerlijk restaurant in een mooi monumentaal pand in het centrum van Doetinchem. Leuke plek als je eens wilt uitpakken, heerlijk eten en extreem goede service van de bediening!Eten: 5/5
Gisteravond heerlijke gegeten bij Entre 1863. Super lekker gegeten. Het personeel is zeer vriendelijk en zorgt voor een gezellige geslaagde avond. Dikke pluim.Eten: 5/5
Culinair hoogstandje. Heerlijk eten en zalige wijnen. Bijzonder professioneel personeel, je voelt de passie voor het horeca vak. En de kennis over de wijnen is zeer indrukwekkend. Echt een aanrader.
Heerlijk gegeten daar een 5 gangen menu van de chef. Alle smaakpapillen werden geprikkeld. Echt fantastisch.Eten: 5/5
Wat een beleving! Heerlijke gerechten, fantastische wijnen, bediening zeer attent, zien alles en goede kennis van wijnen. Echt een avond in de watten gelegd door het personeel en het fantastische eten en drinken. Een aanrader!!
Op de kop van de Grutstraat kun heerlijk eten. Niet de hoeveelheid staat voorop maar de smaak. Zes gangen lang! Inclusief een attente en professionele bediening maakte een bezoek aan dit restaurant een avondje uit met vrienden helemaal waar!
Heerlijk gegeten en erg vriendelijke en attente bediening. Ga zeker nog eens terug komen!
Ruim vier uit getafeld met goed gezelschap en bovenal 6 heerlijke gangen. Voor mijn dieetwensen want zwanger kwamen heerlijke alternatieven op tafel en deden niet onder aan de rest. Dan weet je dat je goed zit. Bediening zeer persoonlijk en iedere wijn kwam met een goed verhaal. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid