facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Entertainment Business

Entertainment Business

Info

Het laatste businessnieuws over muziek, films, games en festivals uit de home- en live-entertainmentbranche, zie ook: www.entertainmentbusiness.nl.

Geschiedenis

Entertainment Business richt zich op de home- en live-entertainmentbranche (muziek, films, games en festivals) en is opgebouwd uit verschillende componenten:

•het maandelijkse magazine,
•de dagelijkse digitale nieuwsbrief,
•seminars/events,
•de website www.entertainmentbusiness.nl,
•EB Festival Guide

Via al deze uitingen brengt EB actueel nieuws, analyses, beschouwingen, interviews en achtergronden.

Entertainment Business is een uitgave van iMediate Business Publishing, onderdeel van iMediate, en is al ruim dertig jaar een onmisbaar vakblad voor iedereen die professioneel actief is in de entertainmentsector. Het platform is een sterk merk in de Benelux en geeft autoriteit mee aan de opgenomen advertenties. Zowel het magazine als de e-mailnieuwsbrief en de website hebben een hoge kwalitatieve waarde.

Zie ook: www.entertainmentbusiness.nl en www.twitter.com/EB_Nieuws

Adres:
Telefoonnummer: 035 646 5800
Stad: Hilversum



op zoek naar gerelateerd: Entertainment Business vacatures, Entertainment magazine, Entertainment nieuws, Festival entertainment, Business nieuws, EB Festival Guide, Muziek en beeld, iMediate
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid