facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ENTERTAINIT

Info

Wij zijn dé totaalleverancier op het gebied van feesten en evenementen. Afwerking, details en kwaliteit zijn onze sterke punten.

Geschiedenis

ENTERTAINIT! is een fris, energiek en modern evenementenbureau. Wij zijn dé totaalleverancier op het gebied van feesten en evenementen.

U kunt bij ons terecht voor:

- Huren en kopen van licht, geluid, special-effects en rigging
- Totaal producties & audiovisuele verzorging bij evenementen, beurzen en presentaties
- DJ’s, artiesten en complete shows (All-in DJ Shows)
- Organisatie van alle soorten feesten zoals huwelijks- en personeelsfeesten.

Onze passie voor feesten en evenementen is terug te zien in ons werk wat we met plezier uitvoeren. Afwerking, details en kwaliteit zijn onze sterke punten. Ook veiligheid, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs zijn voor ons belangrijk. We werken uitsluitend met ervaren technici (VCA, BHV), artiesten en DJ’s.



"ENTERTAINIT! is een full-service, one-stop-shop, evenementenbureau voor het boeken van professionele entertainment en het verzorgen/huren van corporateevent & theater techniek."
Adres: satellietbaan 22C, 2181MJ Hillegom
Telefoonnummer: 0651315764
Stad: Hillegom
Route: satellietbaan 22C
Postcode: 2181MJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partyservice Bollenstreek Partyservice Bollenstreek 588 meter Voor feestje thuis, schuur- of straatfeest. Makkelijk uw feestbenodigdheden huren bij...
Happy Company Happy Company 751 meter Happy Company - positive moods & good memories
AC MEDIA & Events AC MEDIA & Events 1 km AC MEDIA & Events is het ultieme bedrijf voor grote en kleine evenementen, promotie, ...
Ferocius Events Ferocius Events 2 km Creatief, jong en fris evenementenbureau
Recensies
ENTERTAINIT! heeft het geluid/DJ Booth en verlichting geleverd op onze trouwdag. Alles werd optijd geleverd en afgebroken en zag er goed uit/klonk goed. Ook het conctact met de eigenaar Dennis ging heel soepel en snel! Aanrader
Altijd goed advies voor verhuur. Staat altijd keurig klaar. Heeft ook altijd goede prijzen. Prima bedrijf om mee samen te werken.
Zeer professioneel, denkt graag mee, erg vriendelijke mensen, afspraak is afspraak en dat is goud
Voor onze dinershow licht en geluid ingehuurd van ENTERTAINIT! Het is niet alleen geweldige kwaliteit, de service is ook super! Vanaf de opbouw tot het afbouwen een top ervaring.
Voor een bedrijfsfeest en verschillende andere feesten licht en geluid gehuurd bij entertainit!. De service was super. Er word meegedacht, oplossingen gegeven, begeleid bij de keuze en gebruik, ze houden altijd rekening met je budget, en dit allemaal met snelle en vriendelijke reactie. Het maakt niet uit wat je gaat huren al zijn het een paar lichten of een complete show met dj, alles word super geregeld en is altijd naar wens Entertainit zorgt voor een geslaagde top avond!!
Super bedrijf met moderne professionele spullen. De eigenaren zijn erg vriendelijk, reageren snel en zorgen voor perfecte service. Of je nu een lamp komt huren of een complete show door ze laat verzorgen, altijd perfect in orde en niet duur! Zeker een aanrader!
Goede spullen, mooie prijzen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid