facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enter-IT

Enter-IT

Info

Verkoop en reparatie van computers en laptops. Pasfoto's



"Sinds 2015 het adres in Zuidlaren en omgeving voor het repareren van uw pc of laptop. Nieuwe pc of laptop nodig? Wij geven u een goed advies in de aanschaf hiervan. Verder maken wij pasfoto's voor rijbewijs RDW-erkend, paspoort, visa en id-kaart. Eveneens zijn wij breng en afhaalpunt voor de pakketdiensten UPS en Mondial Relay."
Adres: Kerkbrink 10A, 9471AK Zuidlaren
Telefoonnummer: 0504029939
Stad: Zuidlaren
Route: Kerkbrink 10A
Postcode: 9471AK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pasfoto Zuidlaren
Recensies
Altijd vriendelijk geholpen hier. Ook ideaal voor pasfoto's voor bijvoorbeeld je rijbewijs die je online kan verlengen.
Waardeloze zaak Ik heb mijn defecte laptop na drie week opgehaald. Het beeldscherm zou defect zijn dus niet rendabel om te repareren. Bij een second opinion bij IT land Hoogezand bleek een stekkertje los te liggen kosten 20 euro
Goeie service ! Kan altijd op ze rekenen
De accu van mijn fototoestel was leeggelopen, en omdat ik het Pieterpad liep had ik geen oplader bij me te zwaar. Gelukkig had de eigenaar van de winkel een oplader en heeft hij mijn accu weer opgeladen! Ik heb de rest van de vakantie weer lekker kunnen fotograferen! Prima service!
Zeer vriendelijk personeel, mooie winkel heeft alle kabels en snufjes die je ook maar nodig kan hebben . Tevens ook een makkelijk gelegen UPS punt . Zeer goede service altijd *Aangepast.
Goede service en zeer vriendelijke eigenaar.
Prima zaak, je wordt ter zake kundig geholpen. De vriendelijke eigenaar is geen 'spraakwaterval' maar weet heel goed hoe de vork aan de steel zit. Rustig en terughoudend wordt er weloverwogen geadviseerd. Wél even doorvragen! En.... voor de prijs hoef je ook niet naar de stad.
Gister geweest voor pasfoto’s zeer klant vriendelijk zeker aan te raden
Mijn laptop laten upgraden met en SSD schijf en geheugen. De service was snel en mijn laptop gaat nu supersnel.
Prima pasfotod
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid