facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ensing Autoverhuur

Ensing Autoverhuur

Info

Ensing helpt u op weg! Al meer dan 50 jaar lang het toonaangevende autoverhuurbedrijf in Apeldoorn.

Geschiedenis

Wij helpen u op weg! sinds 1951 is Ensing Autoverhuur hét toonaangevend autoverhuurbedrijf in omgeving Apeldoorn. Wij bieden een ruim assortiment personenwagens, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens. Met onze service, flexibiliteit en kennis hebben wij alles in huis om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen.

Uw voordeel als klant? Naast het wagenpark met een grote verscheidenheid aan voertuigen en aanhangwagens bieden wij nog vele extra’s. Wat dacht u van mooie aanbiedingen die het huren van voertuigen voor particulieren nog voordeliger maakt. Of de deur- tot deurservice waarbij het voertuig voor uw deur wordt afgeleverd en opgehaald. Wilt u als een echte VIP de weg op? Maak dan gebruik van Ensings Autoverhuur chauffeursdiensten. Ervaren chauffeurs staan geheel tot uw beschikking en brengen u veilig naar de plaats van bestemming.



"Ensing Autoverhuur heeft meer dan 70 jaar ervaring in het verhuren van personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens aan zowel particulieren als bedrijven. Daardoor weten wij als geen ander wat een klant tevreden stelt. Met ons uitgebreide assortiment en service proberen wij zo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. Daarnaast proberen we ons wagenpark zo jong mogelijk te houden, zodat elke klant bij ons een ruime keuze heeft uit nieuwere modellen."
Adres: Deventerstraat 41, 7311 LV Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 579 03 04
Stad: Apeldoorn
Route: Deventerstraat 41
Postcode: 7311 LV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bultman autoverhuur Apeldoorn, Luxe auto huren Apeldoorn, Auto huren Apeldoorn goedkoop, Hertz Apeldoorn, Autoverhuur Zwolle, Europcar Apeldoorn, Borent Apeldoorn, Buitenhuis Autoverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autohopper Autoverhuur Apeldoorn Autohopper Autoverhuur Apeldoorn 3 km Autohopper is jouw adres in Apeldoorn waar je snel, eenvoudig en voor 'n hele scherpe...
Rallyspulletjes.nl Rallyspulletjes.nl 3 km Rallyspulletjes.nl De naam zegt het al! Alles voor in of op je auto. We zijn gespeci...
Mobeazy Mobeazy 4 km Flexible CarSharing. Only pay per use!
Recensies
Eerlijke en goede service! Wij hebben een autotrouwauto geboekt via Ensing, voor volgend jaar januari. Nadat alles was geregeld hebben wij toch besloten om voor een andere auto te kiezen voor onze bruiloft. Melvin heeft ons goed geholpen met het verwerken van deze annulering en kreeg binnen één dag onze geld terug gestort!
Ik heb een aanvraag gedaan voor het huren van een auto voor twee maanden. Toen zij de totaalprijs bij aanvang betaald wilden hebben, heb ik de aanvraag omgezet naar weekhuur. Mocht niet, want ik wilde twee maanden. Ik zeg nee ik wil geen twee maanden meer, maar een week en dan bepaal ik na een week bij inlevering na een week of ik weer nieuwe week een auto nodig heb. "nee zo werkt het miet, u moet diei twee maanden...". Niet te bevatten wat een vreemde gdachtengang.
Voor een verhuizing heb ik een bakwagen gehuurd. De bakwagen die ik mee kreeg was van erg goede kwaliteit. Het personeel was super vriendelijk en erg behulpzaam! Heel erg fijn dat ze flexibel zijn, ik kon hem savonds laat nog terugbrengen. Top bedrijf!
GEEN AANRADER!!! OPLICHTERS!!! PAS OP!!! Zou gerookt zijn in de auto, wat onmogelijk is hier gelijk over gebeld. Terug bel verzoek achtergelaten vervolgens word ik niet terug gebeld, krijg een afrekening van de schoonmaakkosten en kan dus ook niks meer bewijzen, op deze manier makkelijk geld verdienen!
Uitstekende service! In de ochtend gebeld voor een mercedes sprinter en deze kon ik direct al ophalen. Ensing autoverhuur is zeker een aanrader!
Ruime sortering van auto's als ze een auto niet hebben dan regelen ze het. Maar !! Controleren, controleren en blijven concentreren. Je krijgt het voertuig mee met een 3/4 volle tank met als mededeling de meter is kapot de tank is vol. Voordat je het voertuig terug brengt tank je het af en dan blijkt dat de meter niet kapot is. De jongeman die de auto in nam verklaarde mij voor gek en dat het normaal verbruik 1 op 5 was voor zo'n bestelbus. Tuurlijk is dat normaal voor een vrachtwagen of een Ferrari maar niet voor een bestelbus!!!!
Busje gehuurd om met een groep naar een festival te gaan. 'S ochtends vroeg ophalen en laat in de avond weer afleveren, ideaal!
Goede service maar wel eeeelke keer het gedoe dat een auto opeens uitgeleend blijkt te zijn en je een andere meekrijgt dan maanden geleden gereserveerd. Fouten maken is menselijk maar dit is de 3e keer al. Ze komen wel heel netjes tegemoet ook weleens een betere auto gehad dan gereserveerd, maar ik heb niets aan korting als we speciaal huren omdat we die auto wilden liefhebber. Als dat nou van tevoren gecommuniceerd werd hadden we een ander bedrijf benaderd. En dat terwijl we vaste klant zijn.
Zeer tevreden over de bus die ik voor een dag gehuurd had. Ik had alleen niet, of er overheen gelezen, dat je ook moet aftanken. Houdt daar dus rekening mee. Ook tevreden over de behulpzame personeelsleden en over de ruime tijden qua terugbrengen. Klein minpuntje heb ruim 2 weken op m'n geld borg moeten wachten. Maar met één telefoontje stond het met een paar uur alweer op mijn rekening. Al met al zeker een aanrader om hier te huren.
Ik heb 4 december t/m 6 december een auto gereserveerd. Ik heb de dag dat ik de auto moest ophalen heb ik een e_mail ontvangen dat de auto niet beschikbaar is. Ik heb toen gebeld ik heb gevraagd kan ik ee andere auto krijge? Toen ben ik niet als klant behandeld ik vind deze bedrijf slecht niet klantvriendelijk bedrijf. En onaardige klantservice.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ensing Autoverhuur met het openbaar vervoer


Apeldoorn, Brug Deventerstraat 150 meter
15
2
8
Apeldoorn, Brug Deventerstraat 160 meter
15
2
8
Apeldoorn, Oosterlaan 250 meter
201
210
8
Apeldoorn, Oosterlaan 260 meter
201
210
601
8
Apeldoorn, Marktplein 310 meter
102
112
13
14
15
2
201
210
304
512
601
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid