facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enorm Stevens

Enorm Stevens

Geschiedenis

Wij zijn uw doe-het-zelf vakspecialist, waarbij uw klus ons vak is. Wij zijn ijzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid en service.

Adres: Veldweg 1-3-5, 5431 CH Cuijk
Telefoonnummer: 0485-312912
Stad: Cuijk
Route: Veldweg 1-3-5
Postcode: 5431 CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei Cuijk, Enorm Uitgeest, IJzerwaren winkel in de buurt, Enorm Amsterdam, Enorm folder, Enorm Haarlem, Enorm Nicovij, Enorm aalsmeerweg
Recensies
Groot assortiment en je wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
Netjes geholpen, uitleg gekregen over hetgeen er gerepareerd moest worden. Nette service, een half uurtje later kwam ik terug, stukje pijp vergeten. Verkoper gaf me een stukje pijp met alsjeblieft een een knipoog. Erg netjes.
Die man daar, die heeft alles, maar hij weet ook nog alles. Ga daar nooit met iets weg, wat niet lukt. Nog een echte goede speciaalzaak!!
Een breed gesorteerde ijzerwarenzaak waar je nog ouderwets schroeven en spijkers los kunt kopen. Nooit teveel zoals bij de grote DHZ-zaken..... Heel veel kennis van de producten, en supervriendelijk personeel.
Ontzettend fijne behulpzame winkel. Veel tijd voor de klant. Zeer goed advies. Hier kan een Gamma, Karwei etc. Niet aan tippen.
Kleine en persoonlijke bouwmarkt waar je als vindt wat je bij de grotere ketenwinkels tevergeefs naar zoekt. Zoals een bijzondere sterker of een kachelruitje voor een wat oudere houtkachel,
Goede service en advies. Niet goedkoop, maar als je 5 schroeven nodig hebt, dan hoef je er ook maar 5 te kopen, dus je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, i.p.v. voor een doos van 15 stuks. En hun assortiment ijzerwaren is obzienbarend breed. Knietje met een draadkoppelling aan de ene kant en een knelkoppeling aan de andere? Ze hebben het. Verkoopt niet echt budget gereedschap, maar lijken meer voor kwaliteit te gaan. En alle sleutels die ze voor me hebben gekopieerd werken. Dat kan ik niet voor alle sleutelboeren zeggen!
zo,n walhalla van gereedschap en materieel, inclusief bijbehorende kennis ter beschikking.
Prima winkel en prima personeel. Vriendelijk en zeer behulpzaam. Een echte aanrader.
Altijd een oplossing zeer tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid