facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ennik Autobedrijf

Ennik Autobedrijf

Info

Auto garage voor onderhoud reparatie en APK.
Specialist Audi & VW
Aanbod nieuwe en gebruikte voer- vaartuigen.
Zoekopdrachten

Geschiedenis

Informatie over Ennik Occasions - specialist in Audi en VW

Ennik Occasions is een jong bedrijf met als oprichter Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte ruim 10 jaar als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircotechnicus met een STEK erkenning.

Jorn heeft in de loop der jaren menig vriend en kennis van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen. Mede door de positieve reacties uit deze hoek heeft Jorn besloten de zaken te professionaliseren wat heeft geleid tot het oprichten van Ennik Occasions. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeit tot een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor b.v. boten en jetski's.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, boot of jetski? Of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact op met Ennik Occasions.

Adres: Hearekeunst 21, Workum
Telefoonnummer: 0655158187
ln.snoisaccokinne@ofni
Stad: Workum
Route: Hearekeunst 21


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ennik autobedrijf workum, auto lemmer, galema & de boer auto's workum, ennik dj, ennik naam, galama de boer, garage bosma workum, speerstra workum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Galema & de Boer Auto's Galema & de Boer Auto's 2 km Deze huisartsen praktijk kan je niet serieus nemen, helaas. Ik zou dinsdag terug gebe...
Recensies
Hier 2 weken geleden een hele mooie BMW X1 XDrive28i gekocht. De service was uitstekend en een nette prijs voor mijn ingeruilde auto gekregen. Bedankt Jorn!
We waren al enkele weken op zoek naar een mooie 5 serie in M-line uitvoering. Ennik had deze staan zoals wij hem zochten. Na contact gezocht te hebben met Jorn eigenaar, konden we komen kijken. Na enkele dagen dat we ermee reden ontstond er een kleine ratel. We hebben toen de auto uit laten lezen bij de dealer omdat we het niet helemaal vertrouwden. De turbo bleek kapot te zijn. Nadat we weer contact hadden gezocht met Jorn konden we zonder enige kosten de turbo laten vervangen. De leenauto was zelfs zonder kosten. Er werd niet moeilijk gedaan. Ik had nog contact gezocht met de dealer Ekris waar de auto in onderhoud was omdat deze 1500km geleden nog een beurt had gehad. Deze gaven aan dat de auto in goede conditie was, Jorn kon dus niet weten dat de turbo defect was. Kortom een topservice wat Ennik Jorn levert. Ik zou iedereen aanraden om een auto bij Jorn aan te schaffen. Je weet gewoon zeker dat je een goede service hebt mocht er iets mis mee zijn.
Dit is een top bedrijf en er werken eerlijke mensen. Zo heb ik net voor de vakantie een Nissan Qashqai gekocht. De koppelingsplaat ging kapot tijdens mijn vakantie. Deze heb ik laten reviseren omdat er nergens een koppelingsplaat van dit type te verkrijgen was. Toen ik terugkwam direct contact opgenomen met dit bedrijf. Één van de monteurs stond mij te woord en was zeer vriendelijke en meedenkend. Hij zei gelijk dat ik de auto kon brengen om na te laten kijken en dat de auto gemaakt zou worden. Nog nooit zulke eerlijke mensen meegemaakt. Koop gerust een auto bij dit bedrijf, daar krijgt u zeker geen spijt van. De volgende keer koop ik zeker nog eens een auto bij deze top garage.
Na het lezen van al deze bijna positieve reviews kan het bijna niet meer fout gaan vermoed ik. Ik heb van de week een waarschijnlijk mooie Nissan gekocht bij Jorn, maar ik heb hem gekocht via de foto's op autowereld. Ik zie ernaar uit om hem a.s. woensdag op te halen. Dus deze review wordt vervolgd. Groetjes, een klant uit Beek en Donk. Brabant Hierbij het vervolg van de review. Inmiddels heb ik de auto opgehaald en ik moet zeggen...wauw, ik werd vriendelijk ontvangen door Jorn. Absoluut niet het stereotype autohandelaar, gewoon een gezellige huisman met verstand van zaken. De auto zag er mooi gewassen en gestreken uit en de 220 km terug naar huis was een genot. Thuis bleek er wel een deukje in het dak te zitten, die was alleen de bovenbuurman opgevallen, maar het is een kwestie van uitdeuken zonder spuiten. Al met al, een positieve ervaring en dus de 4 sterren worden nu dus 5 welverdiende sterren. Groetjes, Huub
Zaterdag j.l. wezen kijken naar een gebruikte Fiat 500 en na een hartelijk ontvangst een proefrit gemaakt welke uitstekend beviel. Graag wil ik vermelden dat de deskundigheid etc. bij Jorn op een hoog niveau staat, wat neerkomt op een zeer betrouwbaar autobedrijf. Liever een eind rijden naar Friesland en een betrouwbare auto aanschaffen dan een miskoop in mijn eigen omgeving. Hartelijk dank Jorn nogmaals. Hans Wagemaker- Coby van Dijk.
Een nieuwe auto aankopen is een feestje bij deze garage! Afspraak maken ging heel vlot, kon dezelfde dag terecht en de auto stond ook keurig op tijd klaar, zo ook de eigenaar. Super vriendelijk, neemt echt de tijd voor de klant! De auto werd ook nog eens gelijk gekeurd waardoor ik hem dezelfde middag kon meenemen. Zelf nog opgepoetst, dan zie je dat ze echt oog voor detail hebben en waardering voor de klant. Veruit de beste ervaring bij een garage ooit. Ontzettend blij met mijn nieuwe bolide en kom graag nog eens terug als het tijd is voor een nieuwe. Bedankt!!
Gisteren een auto gekocht bij de eigenaar Ennik goede deal prachtige BMW helemaal uit Amsterdam naar hem gegaan ivm de goede reviews van het bedrijf. Klopt dus ook helemaal. Ik ben tot in de details geholpen door de eigenaar nam alle tijd voor mij vriendelijke verscheidene malen koffie en of water aangeboden helemaal top. Ga hier zeker terugkomen wanneer ik besluit de auto weer in te ruilen voor een andere. Gweldig en bedankt voor alles !!!!
Anderhalve week terug een nieuwe auto aangeschaft bij Jorn. Vooraf even gebeld ruim uur rijden voor me en hij gaf aan eigenlijk druk te zijn met andere zaken, maar heeft toch de tijd en moeite genomen om die dag aanwezig te zijn. Vriendelijk ontvangen en even een korte proefrit gemaakt. Na kort onderhandelen met inruil van mijn oude auto meteen de nieuwe auto mee kunnen meenemen in prachtstaat. Hij weet waar hij het over heeft, is professioneel en staat garant voor zijn auto's. Erg fijne ervaring die ik eenieder kan aanbevelen. Wie weet tot over een aantal jaar voor de volgende ;
Wat een fantastisch bedrijf! Heb hier een prachtige BMW 5 Serie Touring gekocht. Vanaf het eerste telefonisch contact tot en met de aflevering aan toe, kan ik alleen maar complimenten geven. De eigenaar Jorn neemt graag de extra stap voor zijn klanten en dat merk je in alles. Kennis van zaken, professionaliteit en vriendelijkheid staan bij dit bedrijf voorop! Een echte aanrader!
Kortgeleden een Fiat Punto Evo gekocht. Maandagochtend gebeld en konden dezelfde dag nog terecht om de auto te komen bezichtigen, na sluitingstijd ook nog. Was even rijden vanuit Rotterdam, maar dat was het zeker waard. Onze auto konden wij inruilen en de Fiat direct meenemen. Verkoper neemt alle tijd voor je en komt heel oprecht en betrouwbaar over. Thuis kwamen wij erachter dat we nog wat waren vergeten in de ingeruilde auto. Dit kregen wij netjes thuis gestuurd. Dit bedrijf is echt een aanrader. En zijn heel tevreden met de aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid