facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enkhuizer Slijpinrichting BV

Enkhuizer Slijpinrichting BV

Info

Als dienstverlenend bedrijf verzorgen wij slijpwerk voor bedrijven en particulieren samen met het leveren van deze gereedschappen.

Geschiedenis

Wij zijn een slijperij die gespecialiseerd is in het slijpen van gereedschap. Daartoe behoren onder andere verschillende types boren, frezen, cirkelzagen, messen, beitels, scharen, tuingereedschap en schaatsen. Wij werken al sinds jaar en dag voor verschillende industrieën als Hout- en Bouw-, Metaal-, Kunststof-, Grafische-, en Levensmiddelenindustrie, alsmede Horeca, land- en tuinbouw en particulier. Het bedrijf is sinds 1966 een familiebedrijf en wij hebben een jarenlange ervaring in het slijpen van zeer uiteenlopende gereedschappen.
Naast het slijpen van al deze verschillende gereedschappen doen wij deze natuurlijk ook leveren. Tot onze voorraad behoren onder andere een selectie boren, frezen,HSS- en HM zagen, cirkelmessen en koksmessen, beitels, scharen, schuurmiddelen en oliën. Hieronder ziet u een klein overzicht van de merken waar wij een dealerschap van hebben.
Phantom, Kyocera, Innotool, Emuge-Franken, Jokisch, CMT, Noga Tools, Stehle, Fein, Tyrolit, Kai, Giesser, Solicut, Herder en Wollschläger.
Naast deze merken hebben wij nog vele andere om u een compleet pakket te kunnen aanbieden om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen.
Voor eventuele vragen of informatie kunt u altijd bij ons langskomen of contact met ons opnemen.
Wij hopen u graag binnenkort bij ons in de showroom te mogen begroeten!

Adres: De Dolfijn 47, 1601 ME Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228 313 394
Stad: Enkhuizen
Route: De Dolfijn 47
Postcode: 1601 ME


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Kundige mensen die je gereedschap wederom scherp maken
Vriendelijk en klant gericht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid