facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enkhuizer Friet

Enkhuizer Friet
"Lekkere en ambachtelijke friet uit Enkhuizen"
Adres: Am Bahnhof , Enkhuizen , NL
Stad: Enkhuizen
Huisnummer: Am Bahnhof



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Enkhuizen, Snackbar Enkhuizen koperwiek, Thuisbezorgd Enkhuizen, Lunchen Enkhuizen, Restaurant Enkhuizen
Recensies
Vandaag een friet genomen , was hier 3 jaar geleden ook en nog steeds geweldige frieten , super lekker ! Minpuntje , 4 personeelsleden ...ik vond het chaotisch .lijkt mij té veel voor zo een friettent gezien de drukte . Tot de volgende keer Bezoek op 1e pinksterdag : heerlijke friet , TOPtent.
Verse patat maar aan de prijzige kant. De kroket die ik bestelde was ook duur, klein maar lekker. Pet flessen waar je statiegeld over betaalt maar je kan het daar niet inleveren en is dus een verkapte verdien model want je ze nemen je fles wel in maar je krijgt je statiegeld NIET terug. Mijn advies, verkoop dan ook blikjes verkopen ze dus niet.
Blikje drinken en Milkshake gehaald, dus kan er niet heel veel over zeggen. Milkshake is wel top, vers gemaakt en "geshaked".
Helemaal geweldig deze tent.!!! Zeker nu de moeite waard om langs te gaan nu veel is gesloten!!! Personeel is echt super gemotiveerd en gezellig... aanrader voor de aankomende tijd en daarna
De prijzen worden overal duurder maar hier kunnen ze er echt wat van, en dan valt de kwaliteit ook nog eens enorm tegen.
Vriendelijk personeel. Tikkie prijzig. Met twee man een patatje eten voor 18 euro is fors. De porties en kwaliteit waren groot en van aardige kwaliteit. Een berenhap moet wel wat langer in het vet.. Helaas amper plek om binnen te eten. Een compleet gezin vertrok weer om die redenen. Gemiste kans. Serre/tent ervoor?
Gratis Koffie gekregen na opruimen zwerfvuil rondom station als vrijwilliger Schoon Enkhuizen. Het was niet zomaar koffie maar top kwaliteit. Zomers kom ik weer geregeld patatjes halen! Top locatie. De milkshakes worden gemaakt van vers fruit! Ook heerlijk.
Heerlijke eigen gesneden friet en aardige personeelEten: 5/5
Heerlijke patat, maar dit keer bij de buren kibbeling gegeten, aanrader en daarna oubli bij friethuys
Mooi terras. Koffie zou ik hier niet nemen. Lekker ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid