facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enjoy

Enjoy

Info

Lunchroom Enjoy!

Ontbijt, lunch, koffie.

Lunch catering

Geschiedenis

Winkelen in Tiel is niet compleet zonder een bezoek aan Enjoy!

Een trefpunt voor gezellige mensen die even van het goede des levens willen genieten. Enjoy! is smaakvol ingericht met 65 zitplaatsen, verdeeld over de begane grond en een etage met airconditioning waar u kunt uitkijken over de winkelpromenade.

Een kopje koffie of thee met hartige of zoete lekkernijen. Een hapje, een drankje een broodje of een uitgebreidere lunch, brunch of ontbijt. Alle broodjes en schotels worden á la minute bereid.

Onze kernwoorden zijn: vers, verzorgd, verrukkelijk! In een sfeer van warmte, gastvrijheid en gemoedelijkheid biedt Enjoy! volop gelegenheid om even rustig te genieten.

De gevarieerde menukaart, met diverse lunchgerechten en dranken, is zo samengesteld dat u altijd een keuze zult kunnen maken.

Loop eens binnen en proef de sfeer bij Enjoy!

Adres: Waterstraat 42a, 4001 AP Tiel
Telefoonnummer: 0344620685
Stad: Tiel
Route: Waterstraat 42a
Postcode: 4001 AP


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brownies&downieS Tiel Brownies&downieS Tiel 212 meter Welkom bij Brownies & downieS - Tiel. Een bijzonder lunchcafé aan de Hoogeindsestraat...
Shoarma Anadolu Shoarma Anadolu 254 meter Heerlijk eten, goede service. Prijs kwaliteit super! Zeker nog een keer terug.
Versplein Augustinus Versplein Augustinus 814 meter Slechte ervaring ! Elke week weer opnieuw bestellen en elke week gaat het weer fout....
Recensies
Super leuke lunchroom met lekker en gevarieerd eten. Mensen met hart voor hun zaak!
Kun je heerlijke broodjes kopen. Onze favoriet blijft toch wel het ontbijtje. Goede en betaalbare prijzen.
Ik een hier meestal een panini met kaas, ananas en ham met een heerlijke decaf koffie. Fijne bediening. Zij hebben beneden en boven en ruimte. Helaas geen terras. Vandaar dat de Corona best een grote invloed had op hen. Gelukkig mogen ze ook binnen weer open. Er kan ook worden afgehaald en bezorgd. Vriendelijk personeel.
Heerlijke bol rosbief op, hele goede kwaliteit!
Erg lekkere ijskoffie waarbij de koffiesmaak niet verloren is gegaan. Ook bijzondere smaken die je niet vaak tegenkomt, waaronder kokos.
Fijne zaak, heerlijke broodjes en de koffie is ook goed. Best wel veel keus. Wij komen er graag om er te lunchen. We Enjoy it.
Goede koffie en royaal belegde broodjes. Zelfs het in Vlaanderen bekende broodje Martino staat op de kaart. Kijk, daar word ik blij van!
Onverwacht leuke plek om iets te eten of drinken, je kijkt vanaf de eerste etage op de winkelstraat. Vriendelijke medewerkers, heerlijke broodjes!
Ondanks dat wij onze reservering niet hadden afgezegd, konden we zelfs een week later nog komen lunchen zonder meer kosten. Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid