facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Enjoy Ballonvaarten

Enjoy Ballonvaarten

Info

Ballonvaarten voor particulieren en bedrijven. Passagiers- en reclamevaarten door heel Nederland.

Geschiedenis

Enjoy! Ballonvaarten is geboren uit een hobby, onze grootste streven is om mensen met deze fantastische tak van luchtvaart kennis te laten maken en al onze gasten een onvergetelijk en zorgeloos avontuur te bezorgen.

Enjoy! Ballonvaarten is gespecialiseerd in passagiersvaarten voor particulieren en bedrijven én voor reclame vaarten voor bedrijven.

Bekijk onze websites voor meer informatie:

Passagiersvaarten: www.enjoyballonvaarten.nl

Reclamevaarten: www.luchtballonbranding.nl

Adres: 't Buske 15, 6921 BR Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316700215
Stad: Duiven
Route: 't Buske 15
Postcode: 6921 BR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Recensies
Afgelopen zomer hebben wij via Enjoy! Balonvaarten een erg mooie vaart mogen meemaken vanuit Twente. Een gezellige crew met verstand van zaken. Ballonvaren is voor ons een ervaring geworden welke we niet snel zullen vergeten! Team Enjoy! bedankt!!
Een prachtige ervaring. Een volledig verzorgd programma door een professioneel en zeer enthousiast team. Na de vaart wordt er zelfs tijd gemaakt om nog even gezellig na te kletsen met een kleine versnapering. En natuurlijk een traditionele champagnedoop met herdenkingscertificaat!
Top avond gehad, samen met de familie in een ballon vanaf een eigen locatie. Zeer flexibel met meedenken. Uiteindelijk kon iedereen mee. Enjoy! Ballonvaarten kon bij een collega de juisyte ballon lenen. Top ervaring. Foto is de landingsplaats.
Op zondag 8 juli stond de wekker veeeeel te vroeg, maar dat was het meer dan waard. Wat geweldig is dat in een luchtballon zitten terwijl je de zon ziet opkomen Mensen van Enjoy .. heel erg bedankt voor deze ervaring
Mooie unieke ervaring gekregen, opgestart in eigen woonplaats en goede proffessionele begeleiding voor en tijdens de vaart. Bij twijfel gewoon een vaart boeken! ZO bijzonder....
Fantastisch enthousiasme, professionele crew en absoluut de ervaring waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid